title
کد خبر: 134255
00
اگر این کارها را انجام دهید دیرتر پیر می شوید

افراد باید از مصرف فست‌فود، غذای چرب و سرخ‌کردنی پرهیز کنند زیرا این مواد غذایی باعث گرفتگی رگ‌های قلب‌ و اشباع‌ چربی‌ در بین اعضای حیاتی‌ بدن از جمله قلب‌ و کبد می‌شود.

 به گزارش بهداشت نیوز به نقل از برنا، تیرنگ‌ نیستانی‌ متخصص تغذیه‌ اظهار کرد: با طی شدن روند طبیعی زندگی، پیری و عوارض آن به سراغ افراد می‌آید اما با رعایت برخی نکات می‌توان روند پیری را به تاخیر انداخت.

وی ادامه داد: خواب مناسب و کافی سد بزرگی در برابر پیر شدن زود هنگاماست به طوریکه هر فرد بزرگسال باید روزانه بین ۷ تا ۹ ساعت بخوابد تا در طول روز دچار خستگی، بی حالی و سستی‌ نشود.

نیستانی با اشاره به اینکه در هنگام خواب ملاتونین که نوعی هورمون‌ خواب است در بدن ترشح می‌شود، عنوان کرد: هورمون‌ خواب ملاتونین‌در هنگام استراحت افراد باعث ترمیم‌ سلول و DNA می‌شود وهمین مسئله مانع از پیری زود هنگام بدن می‌شود.

وی عنوان کرد: رژیم غذایی مناسب همراه با مصرف میوه و سبزیجات مانع از پیری می‌شود و اکسیدان‌های موجود در انواع میوه از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله عارضه سرطان جلوگیری می‌کند، در حدود ۶۰ درصد از کل بدن ما را آب تشکیل داده است که بر اثر فعالیت‌های مختلف‌ این مایه حیاتی‌ کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل بنا بر توصیه پزشکان باید حداقل ۸ لیوان آب در روز مصرف‌ شود تا علاوه بر کارکرد مناسب بدن روند پیری هم کاهش پیدا کند.

نیستانی تأکید کرد: افراد باید از مصرف فست‌فود، غذای چرب و سرخ‌کردنی پرهیز کنند زیرا این مواد غذایی باعث گرفتگی رگ‌های قلب‌ و اشباع‌ چربی‌ در بین اعضای حیاتی‌ بدن از جمله قلب‌ و کبد می‌شود.

وی یادآور شد: برای پیری دیرهنگام‌ باید سبک زندگی مناسبی را انتخاب کنیم و برنامه غذایی روزانه برای خود تنظیم کنیم البته نباید فعالیت‌های فیزیکی را فراموش کنیم‌.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند