title
کد خبر: 12896
00
تقدیر نماینده رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال احمر از تلاش همه اعضاء جمعیت در ایام نوروز

نماینده رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال احمر در مراسم تحویل سال نو در جمع امدادگران و نجاتگران پایگاه امداد ونجات بین شهری چیتگر، ضمن تبریک سال نو، از تلاش های خالصانه نجاتگران در پایگاه های امداد ونجات تقدیر کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، حجت الاسلام والمسلمین معزی با اشاره به فرارسیدن بهار و نو شدن طبیعت گفت: رویش و تحول دوباره طبیعت آموزه های بزرگی برای بشریت دارد که باید از آن ها درس گرفت.

وی با ابراز خرسندی از فرصت حضور در این زمان ارزشمند و به یاد ماندنی در جمع نجاتگران پایگاه امداد ونجات چیتگر، با تاکید بر تقویت روحیه خدمتگزاری بی منت به مردم گفت: کمک به انسان های نیازمند و گرفتار موهبتی است الهی و باید به خاطر داشت که از این فرصت به نحو شایسته ای استفاده گردد.

حجت الاسلام والمسلمین معزی افزود: در این مسیر توکل به خدا و اعتماد به حمایت الهی لازمه فعالیت های خیرخواهانه و بشردوستانه است.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله جمعیت هلال احمر از امسال اجرا و پیگیری می شود افزود: باید تلاش کرد تا در فعالیت های این نهاد مردمی در کنار کاهش رنج و آلام مصیبت دیدگان، عنصر ارزشمند کرامت انسانی نادیده گرفته نشود.

نماینده رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال احمر با تبریک مجدد سال نو، گفت: امیدوارم سال جدید سالی سرشار از برکت، موفقیت و سلامتی برای امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر باشد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!