title
کد خبر: 12557
00
امدادگران؛ خدمت‌رسان به قریب 2 هزار تن از هموطنان در آستانه نوروز 96

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با ارائه گزارش طرح ملی امداد و نجات نوروز 96، از 25 تا ساعت 6صبح  28 اسفند، اعلام کرد: امدادگران هلال‌احمر در ٤٣٢ ماموریت امدادی خدمات لازم را به قریب 2 هزار تن از هموطنان ارائخ داده و 277 تن را از حوادث نجات دادند.

به گزارش بهداشت نیوز، مرتضی سلیمی با تشریح خدمات امدادگران در سه روز ابتدایی اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروز 96 هلال‌احمر، گفت: امدادگران هلال‌احمر در مجموع  در 432 ماموریت خدمات لازم را ارئه کرده‌اند که در این میان 242 ماموریت شامل 56 درصد ماموریت‌های امداد و نجات؛ ترافیکی بوده است.رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی به یک هزار و 997 تن از هموطنان در چند روز ابتدایی اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی، افزود: بر این اساس 277 تن از حوادث نجات داده شده و 225 تن نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.سلیمی با اشاره به رهاسازی 53 تن در 52 مورد عملیات رهاساز، اظهار کرد: به علاوه 500 تن از خدمات درمان سرپایی استفاده کردند و در این زمینه 92 تن از هموطنان خدمات اسکان اضطراری دریافت کردند و 197 مورد اسکان موقت، مربوط به مسافران نوروزی بوده است.

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.