کد خبر: 121493
تاریخ انتشار: جمعه 14 تير 1398 - 11:54
بولتون، دزدی دریایی انگلیس را 'خبر عالی' نامید
«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی آمریکا با بیان اینکه توقیف نفتکش حامل نفت خام ایران در تنگه جبلالطارق «خبری عالی» است، از اقدام انگلیس در این خصوص استقبال کرد.

بولتون بامداد جمعه (به وقت تهران) در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت: «خبر عالی: انگلیس ابرنفتکش گریس-۱ را که با نقض تحریمهای اتحادیه اروپا در حال حمل نفت ایران به سوریه بوده، متوقف کرده است.»
مشاور امنیت ملی کاخ سفید مبادله نفت بین ایران و سوریه را «غیرقانونی» توصیف کرده و مدعی شده که آمریکا با همکاری متحدانش اجازه منتفع شدن دو کشور از چنین مبادلاتی را نخواهد داد. وی نوشته است: «آمریکا و متحدانش به رژیمهای تهران و دمشق اجازه نخواهد داد از این تجارت غیرقانونی منتفع شوند.»
نقل از العالم
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.