مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: افزایش سرمایه اجتماعی جمعیت هلال احمر به عنوان یک مولفه بسیار مهم و راهبردی باید اولویت نخست همه فعالیتها باشد.
به گزارش بهداشت نیوز، توسعه مشارکت های مردمی، توسعه و تقویت روحیه داوطلبی، افزایش شبکه سازی و همچنین تقویت پیوندهای غیررسمی قابل تحقق است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: یکی از مسائل مهم در فرآیند فعالیتهای داوطلبانه، اهتمام به ارزش و کیفیت فعالیتها با لحاظ نمودن میزان مشارکت مردمی است. وی افزود: نباید این شاخص مهم با مقوله قیمت فعالیتها اشتباه گرفته شود، زیرا این مولفه ها دو مقوله کاملا جدا و متفاوت هستند.
دکتر اکبری افزایش میزان مشارکت عمومی را در اجرای برنامه های جمعیت هلال احمر یک شاخص مهم در ارزیابی فعالیتها برشمرد و گفت: این مولفه در داشبورد مدیریتی جمعیت هلال احمر به عنوان یک شاخص مهم لحاظ می شود و همه مدیران در سطوح مختلف باید بدان اهتمام لازم و کافی داشته باشند.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت همپایی همه مدیران با سرعت تغییرات در محیط پیرامونی خود گفت: در دنیای مدیریت و رهبری، کسی که تغییر ایجاد می کند در حقیقت رهبری می کند و لذا همگامی و درک سرعت تغییرات یک مقوله مهم در فرآیند مدیریت و رهبری است.
لازم به ذکر است در ادامه این نشست برنامه اجرای طرح نوروزی جمعیت هلال احمر مورد بررسی قرار گرفت.


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.