title
کد خبر: 11777
00
پرداخت مطالبات پرستاران لارستانی تا شهریور ۹۵

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری لارستان عنوان کرد: پرداخت مطالبات پرستاران لارستانی تا شهریور ۹۵رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری لارستان از پرداخت مطالبات پرستاران تا شهریور ماه ۹۵ خبر داد و گفت: صبح امروز مطالبات پرستاران اعم از کارانه و اضافه کار تا شهریور ماه پرداخت شد.

به گزارش بهداشت نیوز،عبدالمجید بامشاد با اشاره به باقی ماندن مطالبات ۶ ماه از سال ۹۵ اظهار کرد: البته درباره زمان پرداخت این مطالبات هنوز صحبتی نشده است.

وی با اشاره به اعتراض شماری از پزشکان برای پرداخت نشدن مطالبالتشان گفت: این پزشکان طی جلساتی با فرماندار یکسال طلب خود را به گوش مسئولان رساندند که احتمال پرداخت مطالبات آنها هم در آینده وجود دارد.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری لارستان با بیان این‌که اغلب پزشکان لارستان ضریب کا و شمار اندکی از آنها استخدامی هستند، افزود: ظاهراً پرداخت مطالبات پرستاران نسبت به پزشکان در اولویت بوده است که البته علت آن میزان اندک مطالبات پرستاران نسبت به پزشکان است. به‌عنوان مثال میزان مطالبات یک پزشک ۲۵۰ میلیون تومان است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.