title
کد خبر: 116865
00
از سوی وزارت اطلاعات؛
ارتباط همسر دوم نجفی با وزارت اطلاعات تکذیب شد

دستیار ویژه وزیر اطلاعات اعلام کرد: همسر دوم محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران که به قتل رسید هیچگونه ارتباط و همکاری با وزارت اطلاعات نداشته است.

این مقام وزارت اطلاعات گفت: همسر دوم محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران که سه‌شنبه 7 خردادماه به قتل رسید هیچگونه ارتباط و همکاری با وزارت اطلاعات نداشته است. پخش این گونه ادعاهای کذب موجب تشویش افکار عمومی و قابل پیگیری قضایی است.

روز سه شنبه هفتم خرداد بود که محمدشهریاری سرپرست دادسرای جنایی از به قتل رسیدن همسر دوم نجفی در ساختمانی در منطقه سعادت آباد تهران خبر داد.

بررسی‌ها درباره این قتل و پیدا کردن مظنون به قتل ادامه داشت که عصر روز سه شنبه، نجفی شهردار پیشین تهران با مراجعه به پلیس آگاهی به قتل همسرش اعتراف کرد.

نقل از جام جم آنلاین


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.