title
کد خبر: 11487
00
  جمهوری اسلامی ایران مدیون خون شهداست

وزیر بهداشت با بیان اینکه شهدا، جانبازان و خانواده های آنان از سرمایه های ارزشمند کشور هستند گفت، جمهوری اسلامی ایران مدیون خون شهداست.

به گزارش بهداشت نیوز ، دکتر سید حسن هاشمی در کنگره شهدای علوم پزشکی سراسر کشور که پیش از ظهر امروز در یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این کنگره و تشکر از حضور خانواده های معزز شهدا در این مراسم گفت: وظیفه ملی ماست که به شهدا، جانبازان و خانواده های آنان خدمت کنیم و احترام بگذاریم زیرا این عزیزان، مهمترین سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشتند و به خداوند پیوستند.
وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه بدون اخلاق و اخلاق مداری، کار ما در حوزه پزشکی، عبث است، گفت: جامعه پزشکی از قبل از انقلاب تاکنون اقدامات بسیار بزرگی انجام داده است.
دکتر هاشمی با بیان این که جامعه پزشکی و جهاد سازندگی جزو مظلوم ترین افراد دوره دفاع مقدس بودند، یادآور شد: جامعه پزشکی بدون هیچ دفاعی و با ایجاد خاکریز ، با حضور در خط مقدم و در بیمارستان های صحرایی به جراحی می پرداختند و حتی در زمان بمباران نیز به جراحی مجروحین ادامه می دادند.
وزیر بهداشت ضمن ابراز امیدواری برای این که خدمات جامعه پزشکی در طول دفاع مقدس به تصویر کشیده شود ، خاطرنشان کرد: چیزی که ما در کشور به خصوص در حوزه پزشکی به آن نیاز داریم، "اخلاق" است و بدون اخلاق و اخلاق مداری، کار ما در حوزه پزشکی عبث خواهد بود بنابراین معرفی چهره های نورانی دفاع مقدس و اهداف و آرمان های آنان، در سالم سازی محیط و در بین نسل جوان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
دکتر هاشمی گفت: معتقدم نسل جوان ما در دفاع از آرمان های انقلاب، شهدا و دفاع از کشور بسیار مصمم هستند و دلیل آن نیز قدرتمند بودن کشوراست و باید برای حفظ و حراست از کشورمان تلاش کنیم.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: در مقایسه وضعیت امروز کشور با قبل می توان گفت که شرایط بسیار بهتر شده است و فکر می کنم که خانواده شهدا نیز از اینکه ایثار عزیزانشان هدر نرفته است بسیار خوشحالتر هستند زیرا می بینند جمهوری اسلامی ایران بعد از 38 سال در منطقه آشوب زده خاورمیانه و دنیای ظالمانه قدرت های جنایتکار توانسته است روی پای خود بایستد و مسیر این عزیزان را ادامه دهد و خود این بالاترین توفیق است.
دکتر هاشمی ابراز امیدواری کرد که همه مسئولین کنونی و آینده با وحدت و همدلی همه لحظاتشان را وقف خدمت،ارتقای آسایش، آرامش و معیشت مردم کنند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: بیشترین احترام به خانواده شهدا، خدمت و کار کردن، و امید دادن همراه با عمل است و باید در این زمینه تلاش کرد.
دکتر هاشمی با ذکر نقل قولی از امام راحل گفت: مهم کار جهادی و مجاهدانه است . مهم نیست که در چه مسندی باشیم، چون در دین ما برتری به تقواست و باید هرکس کارش را خوب انجام بدهد.
وزیر بهداشت با بیان این که معتقدم انقلابی بودن یعنی احترام به خانواده شهدا و خدمت گزار مردم بودن گفت: خدمت کردن میسر نمی شود جز با از خود گذشتن و پا روی منافع و حزب خود بستن و از این راه می توان به مردم و کشور خدمت کرد.
دکتر هاشمی در ادامه تاکید کرد: با هم دلی و وحدت مهربانی را در جامعه تقویت و گسترش دهیم و بیشتر خدمت کنیم و آرمان های امام راحل، مقام معظم رهبری و خانواده شهدا را در جامعه ادامه بدهیم.
گفتنی است در این مراسم با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دو کتاب " گذری بر سرنوشت سربازان جنگ در ملل مختلف " با مقدمه ای از وزیر بهداشت و " حدیث ایثار، کنگره شهدای وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور" رونمایی شد و در پایان از خانواده های شهدای دانشگاههای علوم پزشکی کشور با اهدای لوح تقدیر شد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.