title
کد خبر: 110265
00
سرقت برای تشکیل زندگی مستقل

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق ۱۴۰ میلیون تومانی منزل خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: در تاریخ چهارم فروردین ماه امسال  فردی در تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰  اعلام کرد که بیش از یکصد و چهل میلیون تومان از اموال گرانبها و وجه نقد از منزلش سرقت شده که بلافاصله ماموران کلانتری ۱۶۳ ولنجک برای رسیدگی به موضوع وارد عمل شدند.

پس از اعلام خبر به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، بلافاصله کارآگاهان مبارزه با سرقت منزل به همراه تیم بررسی صحنه سرقت به محل اعزام شدند، با بررسی‌های انجام شده توسط کارآگاهان مشخص شد سرقت از نوع داخلی بود است.

 در تحقیقات مقدماتی، مالباخته اظهار داشت که برادر همسرش به هویت "بابک" مدتی است که با آنها زندگی می کند و اعتیاد به مواد مخدر داشته و به وی مظنون است. دستگیری مظنون اعلامی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت که در تحقیقات اولیه مشخص شد بابک از زمان سرقت محل را ترک و بازنگشته و دارای یک دستگاه خودرو سواری ساینا است، لذا با ضن قوی کارآگاهان به بابک، طی اقدامات فنی صورت گرفته محل تردد وی در محدوده خیابان ملت مشخص شد که با بررسی‌های بیشتر کارآگاهان محل اختفای وی در یکی از هتل‌های واقع در خیابان ملت شناسایی و خودروی سارق نیز رویت شد.

 کارآگاهان طی هماهنگی با بازپرس شعبه ۱۱ دادسرای ناحیه ۲ تهران  و هتل مذکور در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری سارق شدند که  در بررسی از اتاق وی مبلغ یکصدو هفت میلیون تومان وجه نقد کشف و به پایگاه منتقل می‌شود.

در تحقیقات به عمل آمده از متهم، وی ضمن اعتراف به سرقت اعلام داشت که حدود مبلغ ۳۰ میلیون تومان از وجه  سرقتی را خرج کرده ام و علت سرقت را تشکیل زندگی شخصی و مستقل عنوان کرد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی پایتخت ،سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اقرار صریح متهم و کشف مبلغ  ۱۰۷ میلیون تومان از سارق، با هماهنگی مقام قضایی الباقی وجه نقد تحویل مالباخته و متهم نیز با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

 

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • مبتلایان به سرطان ریه رسوبات مخفی میکروپلاستیک در ریه های خود دارند!
  • اگر همیشه خسته اید این مطلب برای شماست
  • بهترین زمان خوردن آلو خشک برای رفع یبوست و بهتر شدن وضعیت گوارش
  • آغاز برنامه جامع سرطان برای درمان رایگان بیماران از مهرماه
  • افتتاح خانه پدری استاد شهریار با مراسم جذاب و بازنمایی کودکی شهریار+ تصاویر
  • تصاویری جذاب از رزمایش جان‌فدایان ایران با رمز «لبیک یا خامنه‌ای»/از دختری شمشیر به دست تا حضور پزشکیان در کنار سرداران سپاه
  • چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد؟؛ وقتی تغییر می‌رسد، وقت پیدا کردن مسیر تازه است
  • ۳ راهکار متخصص مغز و اعصاب برای ترک عادت‌های بد
  • دیدار آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای؛ رهبر انقلاب با جانبازان حزب‌الله لبنان در 2 سال قبل+ تصاویر
  • مزیت شگفت‌انگیز مغز در حال رشد کودکان؛ چرا کودکان پس از یافتن بهترین گزینه‌ بازهم راه‌های دیگر را جستجو می‌کنند؟
  • زندانیان جغرافیا؛ چگونه نقشه بر قدرت و رفتار کشورها اثر می‌گذارد