کولیوند گفت: ارتباط تلفنی مردم پلدختر با سامانه ۱۱۵ قطع شده که این امر امدادرسانی را با اختلال مواجه کرده است.
به گزارش بهداشت نیوز: پیرحسین کولیوند رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: از دقایقی پیش ارتباط تلفنی مردم در محدوده پلدختر با سامانه ۱۱۵ قطع شده است و امکان ارتباط مخابراتی در این منطقه وجود ندارد.
رئیس اورژانس کشور تأکید کرد: ۱۱ آمبولانس همراه با سایر اقلام پزشکی به این محدوده اعزام شدند، اما متأسفانه به دلیل قطع ارتباط توانایی امدادرسانی مناسب را ندارند.
وی تصریح کرد: نیروهای اورژانس در حال گشتزنی در شهرها هستند تا در صورت مشاهده مصدومیت اقدام به امدادرسانی کنند؛ همچنین تعدادی از نیروها با همراه داشتن دارو و اقلام پزشکی در روستاها پخش شدند تا آسیب دیدگان مناطق روستایی را همراهی کنند.
کولیوند گفت: از مسئولان این امر تقاضا میکنیم که امکان ارتباط مردم با مراکز فوریتهای پزشکی را فراهم کنند تا برای امدادرسانی به مناطق مختلف دچار مشکل نشویم.
منبع: باشگاه خبرنگاران


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.