title
کد خبر: 109546
00
ماهی‌های قرمز را در تالاب‌ها و رودخانه‌ها رها نکنید

معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: ماهی‌های قرمز را در تالاب‌ها و رودخانه‌ها رها نکنید چون آنها به محیط آن منطقه تعلق ندارند.

به گزارش بهداشت نیوز مهدی صفی‌خانی در خصوص اقدامات آسیب‌زا به محیط زیست در تعطیلات نوروز اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در ایام نوروز به‌ویژه در ۱۳ فروردین ماه انجام می‌شود موضوع رهاسازی گونه‌های جانوری است که در آن منطقه وجود نداشته است، که از آن جمله می‌توان به رهاسازی ماهی‌های قرمز در تالاب‌ها و رودخانه‌ها اشاره کرد.


وی ادامه داد: روشن کردن آتش و یا زنده‌گیری برخی از گونه‌های جانوری از دیگر اقداماتی است که بعضاً در این ایام صورت می‌گیرد.
معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان اذعان کرد: بعضاً دیده می‌شود که برخی به بهانه تفریح و به اسم روز طبیعت در روز ۱۳ فروردین ماه با ریختن زباله‌های خود در محیط، باعث مرگ و میر حیوانات می‌شوند.


صفی‌خانی تصریح کرد: این موضوع با کالبدشکافی حیوانات تلف شده بر اثر بیماری و مشاهده پلاستیک درون معده آنها مشخص می‌شود.


وی در پایان با بیان این‌که استان همدان با اجرای طرح بی‌زباله در ایام نوروز سعی در فرهنگ‌سازی در کاهش رهاسازی زباله در محیط هستیم، گفت: امیدواریم در کنار همکاری سازمان‌های مردم نهاد، مسئولان، ادارات و دستگاه‌های دولتی، مردم نیز با رعایت بیشتر از تولید پسماند و ایجاد آلودگی جلوگیری کنند.

منبع: خبرگزاری آنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.