title
کد خبر: 109222
00
تعطیلی تمامی مراکز تفریحی رفاهی در بستر رودخانه‌های شمیرانات

فرماندار شهرستان شمیرانات با تاکید بر امادگی تمامی دستگاه های خدماتی و امدادی برای مقابله با سیل احتمالی در شمیرانات از تخلیه شدن تمامی مراکز رفاهی و خدماتی در بستر رودخانه های این شهرستان ظرف ساعات گذشته خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: سیاوش شهریور گفت: با توجه به پیش بینی تداوم بارش ها ظرف ۴۸ ساعت اینده تمامی تجهیزات لازم در سطح شهرستان به همراه نیروها بسیج شده تا در صورت بروز سیل در کمترین زمان ممکن واکنشی مناسب داشته باشیم در همین راستا جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران شهرستان در محل شهرداری لواسان تشکیل و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

وی افزود: در حال حاضر توقف در بستر رودخانه های درکه، دربند، لواسان و فشم ممنوع شده است و فعالیت مراکز رفاهی و خدماتی در این محدوده ها نیز متوقف شده است لذا از شهروندان نیز درخواست می کنیم به هیچ عنوان در محدوده بستر رودخانه های شهرستان حضور پیدا نکنند.

به گفته شهریور، باتوجه به تجربه سیلاب خرداد سال ۹۷، تمامی نیروهای امدادی و خدماتی شهرستان برای پیشگیری از وقوع سیلاب بویژه در لواسان آماده باش هستند. همچنین احتمال مسدود شدن گردنه قوچک (ورودی لواسانات و رودبار قصران) تا روز چهارشنبه وجود دارد که در این ارتباط اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: شهروندان از سفرهای غیرضروری بویژه به مناطق گردشگری طبیعی این شهرستان تا مساعد شدن شرایط آب و هوایی پرهیز کنند و حتماً به هشدارهای ایمنی در سطح شهرستان توجه داشته باشند برای مقابله مناسب با سیل احتمالی تمامی سالن های ورزشی و اماکن خدماتی در سطح شهرستان در آماده باش کامل هستند تا ارائه خدمات در مواقع بحران را به شهروندان داشته باشند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • واکنش قالیباف به وتوی پیش‌نویس قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه: نظم تک قطبی به پایان رسیده+ تصویر
  • مبتلایان به سرطان ریه رسوبات مخفی میکروپلاستیک در ریه های خود دارند!
  • اگر همیشه خسته اید این مطلب برای شماست
  • بهترین زمان خوردن آلو خشک برای رفع یبوست و بهتر شدن وضعیت گوارش
  • آغاز برنامه جامع سرطان برای درمان رایگان بیماران از مهرماه
  • افتتاح خانه پدری استاد شهریار با مراسم جذاب و بازنمایی کودکی شهریار+ تصاویر
  • تصاویری جذاب از رزمایش جان‌فدایان ایران با رمز «لبیک یا خامنه‌ای»/از دختری شمشیر به دست تا حضور پزشکیان در کنار سرداران سپاه
  • چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد؟؛ وقتی تغییر می‌رسد، وقت پیدا کردن مسیر تازه است
  • ۳ راهکار متخصص مغز و اعصاب برای ترک عادت‌های بد
  • دیدار آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای؛ رهبر انقلاب با جانبازان حزب‌الله لبنان در 2 سال قبل+ تصاویر
  • مزیت شگفت‌انگیز مغز در حال رشد کودکان؛ چرا کودکان پس از یافتن بهترین گزینه‌ بازهم راه‌های دیگر را جستجو می‌کنند؟