کد خبر: 109200
تاریخ انتشار: سه شنبه 06 فروردين 1398 - 09:15
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آماده باش کامل پلیس تهران برای مقابله با سیل احتمالی در تهران خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز: سردار حمید هداوند درباره اقدامات انجام شده از سوی پلیس تهران برای مقابله با سیل احتمالی در نقاطی از پایتخت گفت: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی در مورد بارش باران و احتمال جاری شدن سیل در برخی از شهرهای کشور از جمله تهران، چهار قرارگاه ویژه در پلیس تهران برای مدیریت و مقابله با هرگونه سیلاب احتمالی در تهران تشکیل شد و مأموران پلیس در حوزههای انتظامی و ترافیکی در آماده باش کامل هستند.
هداوند با بیان اینکه در حال حاضر هیچ خطری متوجه تهران نیست، گفت: پلیس در آمادگی کامل قرار دارد و لازم است شهروندان نیز در تردد غیرضروری در سطح شهر و حضور در ارتفاعات پایتخت و استقرار در حاشیه و حریم رودها و مسیل ها خودداری کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.