title
کد خبر: 1079
00
رئیس نظام پزشکی تهران:
 انتخابات نظام پزشکی بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود

رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: انتخابات نظام پزشکی به بعد از انتخابات ریاست جمهوری موکول شد و تا شهریور سال 96، رئیس کل جدید سازمان نظام پزشکی به رئیس جمهوری آینده معرفی می شود.

به گزارش بهداشت نیوز، علی اصغر پیوندی روز سه شنبه با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از آخرین اخبار مربوط به انتخابات نظام پزشکی سخن گفت.
وی افزود: با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در 22 اردیبهشت سال 96 و لزوم بسیج همگانی برای برگزاری پر شور این انتخابات، قرار بر این است که انتخابات نظام پزشکی بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود و هیات مدیره های نظام پزشکی شهرستان ها سه ماه فرصت دارند تا قبل از شهریور 96 و بعد از انتخابات ریاست جمهوری انتخابات هیات مدیره های نظام پزشکی را در شهرستان ها برگزار کنند.
رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ درباره برگزاری الکترونیک این انتخابات گفت: با توجه به رفت و آمد جامعه پزشکی برای شرکت در انتخابات نظام پزشکی، به طور طبیعی برگزاری الکترونیک این انتخابات به افزایش مشارکت کمک می کند و سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت با الکترونیکی شدن این انتخابات موافق هستند.
پیوندی ادامه داد: با وجود این، تصمیم گیری درباره چگونگی برگزاری این انتخابات به عهده هیات هفت نفره شورای عالی نظارت بر انتخابات است و هنوز اعضای این شورا از سوی قوه قضاییه، وزارت کشور معرفی نشده اند.
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از 14 تا 21 آبان با شعار«شفافیت و صداقت» در مصلای تهران برگزار می شود.

منبع: ایرنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.