title
کد خبر: 10675
00
 عذرخواهی وزیر بهداشت، اوج انسانیت و بزرگ منشی او بود

رییس مجمع نمایندگان استان ایلام با اشاره به پروژه های مهم درمانی که در این استان طی دو روز اخیر افتتاح شد، گفت: وزیر بهداشت از وزرای زحمتکش دولت هستند و زحمات ایشان برای استان های محروم غیر قابل انکار است .

به گزارش بهداشت نیوز ، ,دکتر سلام امینی افزود: دکتر هاشمی برای تغییر چهره استان ایلام به لحاظ بهداشتی و درمانی زحمات زیادی کشیده و این مساله بر هیچ کس پوشیده نیست و من از طرف مردم از ایشان سپاسگزارم.
وی گفت: تعداد زیادی پروژه های بهداشتی و درمانی طی سفر وزیر در استان ایلام افتتاح شد که طی سالیان گذشته بی نظیر بوده است.
دکتر امینی تاکید کرد: واقعیت این است استان ایلام بشدت محروم است و هنوز بعد از گذشت ۲۸ سال آثار جنگ تحمیلی از چهره شهرهای آن زدوده نشده، ولی اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان طی سه سال اخیر قابل تقدیر است .
وی با اشاره به اتفاق پیش آمده میان فرماندار «بدره» و وزیر بهداشت در سفر اخیر گفت: به هر حال این اتفاق نباید می افتاد ولی وزیر محترم بهداشت در اوج انسانیت و به دور از غرور مقام و وزارت و جایگاه و پایگاه خود و در کمال فروتنی بابت آن عذر خواهی کردند و من به نوبه خودم از این حرکت بزرگ منشانه ایشان تشکر مضاعف دارم که این رفتار را در کمتر مسئولی می توان یافت.
دکتر امینی به تنگناهای موجود بهداشتی و درمانی در برخی شهرهای استان ایلام از جمله بدره گفت: با وجود همه تلاش ها در برخی حوزه ها مانند پرتو درمانی، بیمارستانهای روان پزشکی، با فقر امکانات مواجهیم و وزیر بهداشت در این خصوص قول دادند تا جایی که قانون اجازه می دهد ، برای محرومیت زدایی از چهره استان تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه برای شهرهایی مانند بدره با جمعیت ۴۶۰۰ نفر مجوز قانونی جهت احداث بیمارستان نداریم، ولی می توان با ایجاد دی کلینیک ها و درمانگاه ها اقدام کرد که وزیر هم قول مساعد دادند.
نماینده مردم ایلام تاکید کرد: البته باید به ضعف مدیریت های محلی هم در ایجاد این کمبودها اشاره کرد ، چرا که به هر حال می توان با مدیریت بهتر کمبودها را جبران کرد و برای مردم محروم امکانات بیشتری فراهم آورد و نمی شود بدون اقدامات قبلی، یک باره همه چیز را از یک مسئول خواست.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.