title
کد خبر: 10665
00
 بیمارستان فوق تخصصی شهید بقایی 2 افتتاح شد

این بیمارستان که به عنوان جایگزین بیمارستان شفا راه اندازی شده است، متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با همکاری استانداری استان خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و سپاه پاسداران، با ظرفیت 400 تخت بیمارستانی به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به بیماران می پردازد.

به گزارش بهداشت نیوز ، این بیمارستان که به عنوان جایگزین بیمارستان شفا راه اندازی شده است، متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با همکاری استانداری استان خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و سپاه پاسداران، با ظرفیت 400 تخت بیمارستانی به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به بیماران می پردازد. این بیمارستان که با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال در زمینی با زیربنای 12 هزار و 200 متر مربع، نوسازی و بهسازی شده است، با وجود سازه مستحکم، چندین سال بود که بلافاصله استفاده بود اما با تلاش های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور برای بیماری هایی مانند تالاسمی، هموفیلی، سرطان و آنمی داسی شکل خدماتی را ارائه می کند.
گفتنی است آماده سازی این بیمارستان در دو بلوک حدود 12 ماه به طول انجامید.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.