حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینی شاهرودی یکی از امتیازات بهره برداری از بیمارستان 540 تختخوابی کوثر سنندج را ارائه خدمات سلامت به همه مردم غرب کشور دانست و گفت: این بیمارستان می تواند قطب گردشگری پزشکی در غرب کشور باشد و به کشورهای همجوار با غرب کشور، نیز خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهد
به گزارش بهداشت نیوز ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در مراسم افتتاح بیمارستان 540 تختخوابی کوثر سنندج به عنوان بزرگترین مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی غرب کشور، گفت: تلاش دکتر هاشمی در این سال ها باعث ارتقای سطح بهداشت و درمان کشور شده است و خوشبختانه استان کردستان هم از ارتقاء ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مستثنی نبوده است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به سرعت عمل خوب و مناسب برای راه اندازی و افتتاح بیمارستان کوثر در سنندج، افزود: ساخت، راه اندازی و افتتاح به موقع این بیمارستان نشان از مدیریت جهادی است و نشان داد اگر بخواهیم می توانیم پروژه ها را با دقت ، با سرعت و کیفیت به اتمام برسانیم و این اقدام جهادی می تواند الگویی برای ما در راستای به ثمر رساندن اقدامات دیگر باشد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی با تاکید بر این که با مراقبت از سلامت، اصلاح سبک زندگی و توجه به درمان می توان عمر را طولانی تر کرد، گفت: در قرآن هم در همین خصوص سخن گفته شده است .
وی بر لزوم ایجاد زمینه برای ارائه خدمات با کیفیت در حوزه بهداشت و درمان در کشور تاکید کرد و افزود: همچنین باید در حوزه آموزش پزشکی خوب عمل کنیم تا در حوزه سلامت کمبودی احساس نشود و به دیگران محتاج نشویم .
نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: باید نگاهمان در حوزه سلامت و آموزش پزشکی به نحوی باشد که کشورهای دیگر به خدمات ما محتاج باشند .
حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی یکی از امتیازات بهره برداری از بیمارستان 540 تختخوابی کوثر سنندج را ارائه خدمات سلامت به همه مردم غرب کشور دانست و گفت: این بیمارستان می تواند قطب گردشگری پزشکی در غرب کشور باشد و به کشورهای همجوار با غرب کشور نیز خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهد.


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.