دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به استان کرمان سفر می کنند؛ در این سفر بازدید از مناطق سیل زده استان در شهرستان های ریگان و فهرج، شرکت در جلسه مدیریت بحران استان، دیدار با استاندار کرمان، دیدار با اعضای هیئت مدیره استان کرمان در دستور کار قرار دارد.
به گزارش بهداشت نیوز، مصطفی محمدیون؛ دبیرکل جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی؛ رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، دکتر دهقان؛ مشاور دبیرکل جمعیت هلال احمر و وحید رحمتی؛ مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر به منظور بررسی وضعیت هموطنان در مناطق سیل زده وارد استان کرمان می شوند.
بنابراین گزارش، در این سفر، بازدید شرکت در جلسه مدیریت بحران استان، دیدار با استاندار کرمان و معاونین استاندار، دیدار با اعضای هیئت مدیره استان در دستور کار قرار دارد.
این گزارش می افزاید، دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر فردا(دوشنبه) از مناطق سیل زده سد نسا بم، فهرج و ریگان بازدید میکنند.
یادآور می شود، دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در جلسه با فرمانداران ریگان، فهرج و بم، به گفت و گو پیرامون وضعیت هموطنان سیل زده می پردازند.


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.