title
کد خبر: 95187
00
فردا باد به داد هوای تهران می‌رسد

معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران از بهبود کیفیت هوای پایتخت طی فردا (۱۵ آذر) خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: محمد رستگاری اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافت شده، کیفیت هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۱۳۷ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است و پیش‌بینی می‌شود که تا فردا (۱۵ آذر) با وزش باد در تهران کیفیت هوای پایتخت بهبود نسبی پیدا کند.
 
وی ادامه داد: مصوباتی که دیروز در جلسه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا داشتیم بیشتر برای این بود که افراد در معرض آلودگی هوا قرار قرار نگیرند، همچنین شاخص کیفیت هوا در حدی نبود که بتوانیم محدودیت‌هایی در سطح شهر برای کاهش آلودگی هوا ایجاد کنیم.
 
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران در پایان گفت: چنانچه سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌کرد که آلودگی هوا و شرایط پایدار جوی در تهران تا ۴۸ ساعت آینده ادامه دارد می‌توانستیم محدودیت‌هایی در سطح شهر ایجاد کنیم ولی با توجه به اینکه برای فردا وزش باد و بهبود کیفیت هوای پیش‌بینی شده است مصوباتی در غالب توصیه برای شهروندان داشتیم.
 
ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.