title
کد خبر: 78237
00
شگردهای کلاهبرداری از بیمه در ایتالیا لو رفت

دو باند تبهکار در ایتالیا برای کلاهبرداری از شرکت های بیمه جهت دریافت غرامت، اقدام به شکستن دست و پا و معلول کردن قربانیان خود می کردند.

به گزارش بهداشت نیوز: ازخبرگزاری رسمی ایتالیا (انسا)، دست پا شکستن قربانیان با رضایت افراد صورت می گرفت.
پلیس پالرمو در جنوب ایتالیا در جریان عملیات 11 نفر را دستگیر کرد و در میان آنان یک پرستار دیده می شود که با آنان همکاری می کرد.
این دو باند پس از شکستن دست و پای افراد که قربانیان خود نیز موافق بودند، یک تصادف ساختگی با شواهد جعلی درست و وانمود می کردند که قربانی پس از تصادف معلول شده است و بدین ترتیب موفق به کسب مبالغ هنگفتی بابت غرامت از شرکت های بیمه می شدند. 
قربانیان این کلاهبرداری تا بیش از 100 هزار یورو غرامت از شرکت های بیمه دریافت می کردند.
پلیس اعلام کرد که این دو باند جنایی با پرتاب وزنه های سنگین چدنی روی دست و پای قربانیان باعث شکستگی های مرکب و معلول شدن آنها می شد که بعد از آن فرد قربانی مجبور به استفاده از ویلچر و یا عصا می شد. 
تحقیقات پلیس در این زمینه از یک تصادف ساختگی در سال 2017 با کشف جسد یک شهروند تبعه تونس در خیابانی در حومه شهر پالرمو آغاز شد. 
قربانی به ظاهر بر اثر یک تصادف جان خود را از دست داده بود اما پس از تحقیقات معلوم شد که او در پی شکستگی هایی که توسط این دوباند ایجاد شده بود جان خود را از دست داده است. 
 
منبع: ایرنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.