title
کد خبر: 65440
00
چند داروی طبیعی برای کاهش دردهای قاعدگی

دردهای قاعدگی در بسیاری از زنان مشاهده می شود اما این همه گیر بودن به معنای طبیعی بودن آن نیست.

به گزارش بهداشت نیوز، دردهای قاعدگی در بسیاری از زنان مشاهده می شود اما این همه گیر بودن به معنای طبیعی بودن آن نیست. مواد غذایی وجود دارد که می توان با مصرف آن ها قاعدگی را تنظیم و درد آن را کاهش داد. آووکادو و انجیر دو میوه رایج برای کاهش درد قاعدگی و تنظیم آن هستند.
بسیاری از زنان قبل از شروع پریود ماهانه درد زیادی دارند و احساس ناراحتی می کنند. پریودهای آن ها نامنظم و یا خونریزی آن ها بسیار زیاد است.
در این مطلب به درمان های طبیعی موثر برای تنظیم قاعدگی اشاره می کنیم.

آیا دردهای دوران پریود طبیعی هستند؟
دردهای دوران قاعدگی در بسیاری از زنان دیده می شود به طوری که برای اکثر بانوان عادی جلوه می کند اما این دردها طبیعی نیستند. درد نشانه و زبانی است که بدن از آن استفاده می کند تا به ما بفهماند که یکی از ارگان ها یا سیستم بدن به درستی کار نمی کند.
اگرچه درد قاعدگی لزوما نشان دهنده اختلال شدیدی نیست، اما باید سعی کنیم تا آن را تنظیم کنیم و درد را کاهش دهیم تا کیفیت زندگی بهبود پیدا کند.
معمولا متخصص زنان جز تجویز قرص های ضد بارداری نمی تواند داروی دیگری را تجویز کند؛ قرص های ضد بارداری نیز موقتا درد را کاهش می دهند و آن را درمان نمی کنند. اما خوشبختانه داروهای طبیعی برای درمان مشکلات دوران پریود وجود دارد.
با تنظیم سیستم هورمونی می توانیم مشکلات دیگر سلامتی را نیز درمان کنیم؛ مشکلاتی که حتی تصورش را نمی کنیم که با قاعدگی مرتبط باشد.

چگونه می توان قاعدگی را تنظیم نمود؟
در مطلب زیر غذاها، مکمل ها و داروهای طبیعی را معرفی می کنیم که به کمک آن ها می توانید سیستم هورمونی را تنظیم و قاعدگی را منظم کنید.

جینسینگ
جینسینگ گیاهی است که اصلیت آن کشور پرو است. این گیاه در پرو به عنوان یک ماده غذایی دارویی استفاده می شود. جینسینگ هورمون ها را کاملا تنظیم می کند و علاوه بر آن باعث افزایش انرژی، بهبود کیفیت مو، ناخن و پوست می شود.
جینسینگ گیاهی شبیه به شلغم یا ترب است. این گیاه سرشار از اسیدآمینه ها، ویتامین ب، ث و ای و مواد معدنی از جمله زینک، منیزیم، کلسیم و آهن است. این ویژگی های جینسینگ باعث شده تا به گیاهی بسیار عالی برای درمان بی نظمی های قاعدگی ناشی از تغییرات آب و هوایی و یا یائسگی تبدیل شود.
می توانیم ۳ بار در روز به مقدار ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم جینسینگ را به شکل کپسول آن استفاده کنیم. همچنین می توانیم آن را در یک نوشیدنی حل نماییم و مصرف کنیم. ابتدا از مقدار کم مصرف را آغاز کنید و به مرور آن را افزایش دهید زیرا در بعضی موارد جینسینگ باعث عصبی شدن و نگرانی فرد می شود.

روغن گل مغربی
گل مغربی که به «گیاه زنان» نیز معروف است، در میان مدت می تواند قاعدگی را تنظیم کند. روغن گل مغربی را بیشتر به صورت کپسول می توان تهیه کرد. این کپسول ها علائم دردها و علائم قبل از قاعدگی و در طول آن را کاهش می دهند. روغن گل مغربی هم برای کاهش دردهای جسمی و هم برای ناراحتی های روحی این دوران بسیار موثر است.
این روغن در زمان یائسگی نیز بسیار موثر است و برای از بین بردن مشکلات پوستی مانند دارویی طبیعی عمل می کند.

آووکادو
آووکادو نه تنها میوه ای بسیار کامل در برنامه غذایی است بلکه برای تمامی کسانی که می خواهند تغذیه سالم داشته باشند نیز بسیار ضروری است. این میوه همچنین سرشار از استرول های گیاهی است؛ اگر آووکادو به صورت مرتب مصرف شود، استرول های موجود در آن می توانند میزان هورمون های بدن را تعدیل کنند.
مصرف آووکادو کمک می کند تا تولید پروژسترون در بدن افزایش یابد و به این ترتیب مقدار اضافی استروژن که به علت مواد غذایی نامناسب، آلودگی، استرس و عادت های رفتاری نادرست به وجود آمده به حالت تعادل برسد.

انجیر
انجیر میوه ای نرم و شیرین است که هم طعمی دلچسب دارد و هم از نظر پزشکی مفید به حساب می آید. انجیر برای زنان خاصیت کنترل کنندگی سیستم هورمونی را دارد و مشکلات رحم و اختلالات قاعدگی را بهبود می دهد. علاوه بر خود میوه که می توان آن را هم به صورت تازه و هم خشک مصرف نمود، برگ های آن را نیز می توان بصورت دمنوش مصرف کرد؛ برگ های انجیر هورمون های گیاهی بسیار مفیدی برای زنان دارند.
می توان سه عدد انجیر در روز مصرف نمود.

مخمر آبجو
مخمر آبجو ماده غذایی بسیار مفیدی است که می توان آن را در میان غذاهای اصلی جای داد تا بتوان به راحتی آن را مصرف کرد و از فواید آن بهره برد. این ماده سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که از میان آن ها می توان به زینک اشاره کرد که خاصیت تنظیم کننده سیستم هورمونی را دارد. مخمر آبجو بیشتر بر روی هورمون های تیروئید، پروژسترون و تستسترون تاثیر می گذارد.
می توان هر روز یک قاشق مخمر آبجو را به صورت پودر در ماست، آبمیوه و یا غذای اصلی مخلوط کرد و مصرف نمود. همچنین می توان کپسول آن را نیز تهیه کرد.

 

 

منبع: خانومانه


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز