کد خبر: 49581
تاریخ انتشار: پنجشنبه 12 بهمن 1396 - 16:22
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین از کشف 5 کیلوگرم مواد مخدر حشیش با دستگیری یک سوداگر مرگ خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، سرهنگ ایمانعلی محمدزاده اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی «قزوین – زنجان» به یک دستگاه اتوبوس مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از وسایل یکی از مسافران این خودرو مقدار ۵ کیلوگرم موادمخدر از نوع حشیش کشف و در این خصوص یک سوداگر مرگ دستگیر و با تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات درزمینهٔ فعالیت افراد در تهیه و توزیع مواد مخدر را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.