title
کد خبر: 46447
00
باند اختلاس  متلاشی شد

سازمان بازرسی کل کشور با اعلام این خبر که یک باند اختلاس در یکی از شرکت‌های بیمه متلاشی شده است از شهروندان خواست تا موارد مشابه را اطلاع دهند.

به گزارش بهداشت نیوز، در پی وصول اطلاعیه‌ای راجع به سوء جریان‌هایی در یکی از شعب شرکت‌های بیمه در یکی از شهرستان‌های جنوبی کشور به بازرسی‌کل استان، پرونده‌ای تشکیل و با بررسی مدارک مربوطه مشخص شد تعدادی از اسناد موجود در پرونده‌ها، جعلی می‌باشد.
همچنین با بررسی بیشتر موضوع، مشخص شد یکی از کارکنان آن شرکت بیمه‌ای در شهرستان مذکور، با همدستی افرادی خارج از مجموعه بیمه، با فریب بازماندگان اشخاصی که در اثر سکته قلبی و یا در سال‌های قبل مرگ طبیعی داشته‌اند،  اقدام به اخذ مدارک اولیه نموده و سپس با جعل آنها، دیه مربوطه را اخذ و به حساب‌های اطرافیان خود واریز کرده‌اند.
با تلاش بازرسان اداره کل بازرسی استان مربوط و با ارسال اولیه گزارش و احراز وقوع جرم برای دادسرای عمومی و انقلاب آن شهرستان، در حال حاضر دو نفر به اتهام اختلاس و جعل اسناد بازداشت شده‌اند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
سازمان بازرسی کل کشور از همه هموطنان گرامی می‌خواهد تا ضمن حفظ هوشیاری، در دام این‌گونه افراد سودجو و کلاهبردار قرار نگیرند و موارد مشابه را به اداره کل بازرسی استان مربوطه اطلاع دهند.
منبع:فارس

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟