title
کد خبر: 43092
00
مصرف این مکمل در دوره بارداری خطر آلرژی ها را افزایش می دهد

محققان دریافتند مصرف اسیدفولیک در اواخر بارداری ریسک ابتلا به انواع آلرژی ها را در نوزاد تحت «محدودیت رشد داخل رحمی» (IUGR) افزایش می دهد.

به گزارش بهداشت نیوز، اسیدفولیک نوعی ویتامین B است که از بروز نقایص در لوله عصبی، ماده متشکله سیستم عصب مرکزی، در جنین در حال رشد پیشگیری می کند.

لوله عصبی در اولین ماه بارداری رشد می کند؛ متخصصان معمولا به زنان توصیه می کنند که در طول سه ماهه اول بارداری مکمل اسیدفولیک مصرف کنند.

با این حال ادامه مصرف این مکمل در ماه های پایانی بارداری ضرورت ندارد و در حقیقت ریسک آلرژی را در نوزاد افزایش می دهد.

محققان دانشگاه آدلاید استرالیا بره های متولدشده از سه گروه گوسفند را بررسی کردند: مادران دارای جفت کوچک تر از حد عادی؛ مادران دارای جفت کوچک تر که در آخرین ماه بارداری مکمل با دوز بالا اسیدفولیک مصرف کردند؛ و گروه دارای جفت عادی با رژیم غذایی عادی که به عنوان گروه کنترل تلقی شدند.

محققان التهاب سیستماتیک را اندازه گیری کرده و واکنش های پوستی به مواد آلرژی زا نظیر گرده و سفیده تخم مرغ را بر روی بره ها آزمایش کردند.

محققان مشاهده کردند بره متولدشده از گوسفندهای دارای جفت کوچک تر که مکمل هم مصرف کرده بودند میزان بالاتر التهاب و واکنش پوستی را نشان دادند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.