title
کد خبر: 42760
00
انفجار در وحیدیه در پی وقوع زلزله

رییس آتش نشانی وحیدیه از آتش سوزی و انفجار گاز در وحیدیه خبر داد و افزود: یک خانم در این حادثه دچار سوختگی سطحی شد.

به گزارش بهداشت نیوز،جواد زرگر،  با اشاره به حادثه آتش سوزی و انفجار گاز در وحیدیه، اظهار داشت: در ساعت ۷:۳۰ دقیقه امروز صبح، آتش سوزی و انفجار گاز در خیابان شهید جعفری وحیدیه به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد.
وی افزود: بعد از این تماس، بلافاصله در کمتر از ۳ دقیقه یک ایستگاه با امکانات کامل به محل حادثه اعزام شد.
رییس آتش نشانی وحیدیه افزود: در محل حادثه مشخص شد یک خانم دچار سوختگی سطحی شده و ساختمان ۳ طبقه ای شعله ور است.
زرگر توضیح داد: آتش نشانان توانستند به سرعت آتش را تحت کنترل خود درآورده و ضمن جلوگیری از سرایت آن به اماکن همجوار، اقدام به خاموش کردن آتش کنند.
رییس آتش نشانی وحیدیه در ادامه گفت: خانم مصدوم بلافاصله به نیروهای اورژانس سپرده شد.
وی افزود: احتمال می دهیم، در پی وقوع زلزله و نبستن شیر گاز سبب این انفجار و آتش سوزی شده باشد.
زرگر گفت: نیروهای آتش نشانی محل حادثه را ایمن سازی کردند و محل تحویل عوامل انتظامی شد.
منبع:مهر
 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.