title
کد خبر: 31369
00
بیشتر کودک‌آزاری‌ها را همسایه‌ها اطلاع می‌دهند

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: اغلب موارد کودک آزاری را همسایه ها و اقوام کودک به اورژانس اجتماعی کشور با شماره ۱۲۳ ، اطلاع می‌دهند.

به گزارش «بهداشت نیوز» حبیب الله مسعودی فرید افزود: همسایه ها در این تماس ها بطورمثال اطلاع می دهند که در همسایگی آنان، فردی فرزندش را تنبیه بدنی می کند و هر روز صدای گریه کودک می آید یا اینکه والدین کودکی در خانه ای اعتیاد دارند و کودک اکثرا آنجا مورد کودک آزاری قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی درباره پدیده کودک آزاری باید از جانب همگان ترویج شود و مردم فکر نکنند که کودک آزاری فقط این است که بچه ای حتما باید جایی باشد که چند معتاد هم آنجا زندگی می کنند بلکه اجازه ندادن تحصیل به فرزند و مراقبت نکردن از سلامت کودک نیز جزو مصادیق کودک آزاری به شمار می روند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: شناساندن نهادهای حمایتی و نظام هایی که در موارد کودک آزاری، مداخله بهنگام دارند ، به مردم خیلی مهم است و یکی از راهبردهای مقابله با کودک آزاری به شمار می رود.

مسعودی فرید افزود: از این نظام ها می توان به اورژانس اجتماعی بهزیستی اشاره کرد تا همه مردم بدانند جایی مانند این مرکز با شماره تماس ۱۲۳ وجود دارد و اگر اتفاقی افتاد مردم می توانند فورا موارد کودک آزاری را به ۱۲۳ اطلاع دهند.

وی اضافه کرد: همچنین پلیس با شماره تلفن ۱۱۰ نیز از دیگر نظام هایی است که مردم می توانند در اینگونه موارد با آن تماس بگیرند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: موضوع دیگری که در عرصه پیشگیری از کودک آزاری و کنترل کودک آزاری مهم است به رسانه ها بازمی گردد، رسانه ها به ویژه صدا و سیما در پیشگیری از کودک آزاری نقش دارند.

مسعودی فرید افزود: صدا و سیما می تواند بسیاری از آموزش های مرتبط با کودک آزاری را مطرح کند و والدین را آموزش دهد که چگونه با کودکان خود برخورد کنند و بطورمثال چه نوع برخوردی با کودکان بیش فعال داشته باشند و اگر اتفاقی افتاد چگونه رفتار کنند.

وی با تاکید بر ضرورت آگاهی والدین از مسائل حقوقی و قضایی در زمینه کودک آزاری ، تصریح کرد: صدا و سیما باید این آموزش ها را جزو مسئولیت های خود بداند نه اینکه انتظار داشته باشد که دستگاه ها به صدا و سیما پول بدهند تا این آموزش ها را داشته باشد. صدا و سیما باید موضوعات مردمی را مسئولیت حاکمیتی خود بداند و برای آن برنامه ریزی کند

منبع: ایرنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • دزدیِ آرام در جیب شما؛ چگونه اعتیاد به دوپامین دیجیتال، ساختار مغز و قدرت تمرکز را نابود می‌کند؟
  • چرا گوارش شما تعیین‌کننده سرنوشت سیستم ایمنی است؟
  • بحران پنهان در سلول‌های شما؛ آیا بدن شما در برابر انرژی مقاومت می‌کند؟
  • قاتل نامرئی متابولیسم؛ چرا مقاومت به انسولین، بزرگترین مانع شما برای جوان ماندن و کاهش وزن است؟
  • غارتگران توجه؛ چرا مغز شما در تله لذت‌های آنی گرفتار شده و چگونه با «دیتوکس دوپامین» تمرکز خود را بازپس بگیرید؟
  • بمب ساعتی در رگ‌های شما؛ چگونه التهاب مخفی و استرس اکسیداتیو، قلب شما را تهدید می‌کنند؟
  • بحران تمرکز در عصر دیجیتال؛ چگونه «دوپامین» باعث فرسایش اراده و کاهش بهره‌وری شما می‌شود؟
  • چرخه‌ی گرسنگی بی‌پایان؛ چرا با وجود خوردن، مدام احساس ضعف و گرسنگی می‌کنید؟
  • قاتل نامرئی در خون شما؛ التهاب مزمن چیست و چگونه از درون بدن را فرسوده می‌کند؟
  • قاتل خاموش بهره‌وری؛ چرا بی‌خوابی مدرن مغز شما را کوچک می‌کند؟ +راهنمای علمی بازسازی مغز
  • زیبایی از درون؛ چگونه استرس و رژیم غذایی شما، سن پوستتان را بالا می‌برند؟