title
کد خبر: 299150
00
مدیرعامل شبتا:
توسعه گردشگری سلامت و صادرات تجهیزات پزشکی، ظرفیت مهمی برای ارزآوری کشور است

مدیرعامل شرکت بازرگانی بین‌المللی تأمین اجتماعی (شبتا)، با اشاره به ظرفیت‌های صنعت تجهیزات پزشکی ایران، گفت: پایین‌تر بودن هزینه تمام‌شده خدمات درمانی در ایران نسبت به کشورهای حوزه خلیج فارس، به‌ویژه عراق، فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت فراهم کرده است؛ ظرفیتی که می‌تواند ضمن ارزآوری برای کشور، به افزایش درآمد و ارزش افزوده بیمارستان‌های تأمین اجتماعی نیز کمک کند.

به گزارش بهداشت نیوز دکتر رضا بهشتی در چهارمین نمایشگاه ایران‌مد با اشاره به سابقه فعالیت شرکت بازرگانی تأمین اجتماعی، اظهار کرد: این شرکت به‌عنوان مجموعه‌ای با ماهیت بازرگانی عمومی (جنرال تریدینگ)، حدود ۵۰ سال سابقه فعالیت دارد و بخش عمده فعالیت آن در حوزه سلامت متمرکز است. در طول این سال‌ها، تأمین تجهیزات پزشکی، تجهیزات بیمارستانی و اقلام مصرفی مورد نیاز بیمارستان‌های تأمین اجتماعی و مراکز علوم پزشکی کشور از جمله مأموریت‌های این مجموعه بوده است.
 

وی با اشاره به نقش این شرکت در تأمین تجهیزات پیشرفته پزشکی افزود: در پروژه‌هایی مانند بیمارستان‌های فیاض‌بخش، میلاد و لبافی‌نژاد، از تجهیزات پیشرفته و فناوری‌های های‌تک استفاده شده است. بخشی از این تجهیزات به‌صورت مستقیم و بخشی دیگر از طریق نمایندگی شرکت‌های معتبر بین‌المللی و با هدف تأمین نیازهای بیمارستان‌های تأمین اجتماعی تهیه شده‌اند.


مدیرعامل شبتا با بیان اینکه این شرکت در حوزه تأمین کالاهای راهبردی سلامت نیز فعالیت دارد، گفت: با استفاده از مجوزهای صادرشده از سوی سازمان غذا و دارو، امکان ورود به بازار برخی کالاهای استراتژیک فراهم شده است تا بتوانیم در تأمین این اقلام مشارکت کنیم و به جبران کمبودهای بازار کمک کنیم.


صادرات محصولات دانش‌بنیان به کشورهای منطقه
بهشتی درباره فعالیت‌های صادراتی این مجموعه نیز توضیح داد: در دوره‌های مختلف، با برخی شرکت‌های دانش‌بنیان همکاری کرده‌ایم تا محصولات آن‌ها به بازارهای هدف منطقه، از جمله عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس، صادر شود. این همکاری‌ها می‌تواند زمینه معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان داخلی و توسعه حضور محصولات ایرانی در بازارهای منطقه را فراهم کند.

گردشگری سلامت؛ فرصتی برای بیمارستان‌های تأمین اجتماعی
وی گردشگری سلامت را یکی از ظرفیت‌های قابل توجه برای توسعه فعالیت‌های بین‌المللی حوزه درمان دانست و اظهار کرد: با توجه به پایین‌تر بودن هزینه خدمات پزشکی در ایران نسبت به برخی کشورهای منطقه، به‌ویژه عراق، امکان جذب بیماران خارجی و ارائه خدمات درمانی به آن‌ها وجود دارد.
 

به گفته بهشتی، شبتا در این زمینه با شرکت‌های هم‌گروه خود، از جمله هکتا، همکاری می‌کند تا زمینه استفاده بیماران خارجی از خدمات بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، به‌ویژه بیمارستان‌های میلاد و فیاض‌بخش، فراهم شود.
وی افزود: برخورداری از تجهیزات پیشرفته پزشکی، زیرساخت‌های فنی و نیروی انسانی متخصص، از ظرفیت‌های نظام درمانی کشور برای ارائه خدمات به بیماران خارجی است. توسعه این حوزه می‌تواند ضمن ایجاد درآمد ارزی، به افزایش بهره‌وری و ارزش افزوده بیمارستان‌های تأمین اجتماعی نیز کمک کند.


محدودیت‌ها و چالش‌های تأمین تجهیزات پزشکی
مدیرعامل شبتا درباره چالش‌های فعالیت در بازار تجهیزات پزشکی گفت: محدودیت‌های موجود، فعالیت در این حوزه را نسبت به گذشته دشوارتر کرده است؛ با این حال، مجموعه با بررسی و به‌کارگیری راهکارهای مختلف تلاش می‌کند مشکلات را مدیریت کند و روند تأمین تجهیزات و اقلام مورد نیاز مراکز درمانی را ادامه دهد.
 

وی تأکید کرد: با وجود این محدودیت‌ها، تأمین تجهیزات پزشکی پیشرفته، لوازم و تجهیزات مصرفی مورد نیاز بیماران و اقلام مورد استفاده در مراکز درمانی و داروخانه‌ها همچنان در جریان است و بخشی از مشکلات نیز با استفاده از ظرفیت‌های موجود برطرف شده است.
بهشتی منابع ارزی را از جمله مسائل مهم این حوزه برشمرد و ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های دولت، مشکلات مرتبط با تأمین ارز کاهش یابد و روند تأمین کالاهای مورد نیاز نظام سلامت تسهیل شود.

ایران‌مد؛ فرصتی برای هم‌افزایی و حمایت از تولیدکنندگان
وی در ارزیابی چهارمین نمایشگاه ایران‌مد نیز ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و مجموعه‌های مشارکت‌کننده، اظهار کرد: این نمایشگاه از نظر کمی و کیفی در سطح مطلوبی برگزار شده و فرصتی برای معرفی محصولات، برندها و خدمات شرکت‌های فعال در صنعت تجهیزات پزشکی فراهم کرده است.
 
بهشتی با اشاره به حضور شرکت بازرگانی تأمین اجتماعی در این رویداد گفت: هدف ما از حضور در نمایشگاه، آشنایی نزدیک‌تر با توانمندی شرکت‌های حاضر، ایجاد هم‌افزایی و حمایت از فعالان این صنعت است تا تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان بتوانند محصولات باکیفیت خود را به مجموعه معرفی کند و در صورت انطباق با نیازها و الزامات، از ظرفیت آن‌ها برای تأمین نیاز بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استفاده شود.
 
وی در پایان بر اهمیت تعامل میان مجموعه‌های تأمین‌کننده و شرکت‌های فعال صنعت تجهیزات پزشکی تأکید کرد و گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند به توسعه ارتباطات حرفه‌ای، معرفی ظرفیت‌های داخلی و تقویت همکاری میان فعالان زنجیره تأمین تجهیزات پزشکی کشور کمک کند.
 
منبع: وبدا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.