title
کد خبر: 286042
00
کاهش ذخایر خونی در این استان جنوبی/ نیاز به همه گروه‌های خونی به ویژه A و O

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به کاهش ذخایر خونی، از مردم خواست برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، دکترایرج شکوهی اظهار کرد: با توجه به فصل گرما، افزایش مسافرت‌ها در شهریور و ...، مراجعات مردم برای اهدای خون کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: همچنین اکنون زمان برداشت محصول خرما در مناطق شرق و جنوب استان کرمان است و از سوی دیگر در شهرستان‌هایی مانند سیرجان و رفسنجان نیز برداشت پسته تقریباً آغاز شده و به همین دلیل مراجعات به پایگاه‌های انتقال خون خیلی کم شده است.

شکوهی بیان کرد: بر همین اساس ذخایر خونی استان کرمان کاهش یافته و در حال حاضر به همه گروه‌ها به ویژه گروه خونی A و O نیاز داریم.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: قبلا ذخایر خونی استان کرمان تا ۱۰ روز پاسخگو بود و اکنون ذخایر ما به پنج روز کاهش پیدا کرده است.

وی در پایان از مردم نیکوکار استان کرمان خواست برای اهدای خون به بیماران نیازمند این فرآورده حیاتی، اقدام کنند.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • وزیر بهداشت تاکید کرد: ضرورت آمادگی همه‌جانبه مراکز درمانی برای بحران‌های احتمالی در کشور
  • دندان‌های شیری؛ پایه‌ای برای لبخند سالم آینده کودکان/ راهکارهای پیشگیری از پوسیدگی دندان
  • چرا دندان‌ها با وجود مسواک زدن پوسیده می‌شوند؟
  • هشدار یک گفتار درمان: لکنت زبان نشانه ضعف هوش یا تنبلی نیست
  • حسگرهای هوشمند به کمک سالمندان می‌آید؛ تشخیص تنهایی پیش از آنکه خودشان حرفی بزنند!
  • خانم هایی که این علائم را دارند به پزشک متخصص مراجعه کنند؛ نشانه فیبروم رحمی است!
  • هشدار روان‌شناس به والدین: والدین مدیر روابط دوستانه کودکان نشوند
  • کشف شگفت‌انگیز دانشمندان آلمانی: سلول‌های انسانی ۶۰ سال جوان‌تر شدند
  • آمار کمبود فاکتور ۱۳ در این شهر بالاتر از کل کشور است/وجود ۴۰۰۰ بیمار تالاسمی در این استان جنوب شرقی کشور
  • گسترش ابولا در آفریقا؛ شمار مبتلایان از ۹۵۰۰ نفر گذشت/ ویدئو
  • کاهش خطر سکته مغزی دوباره با کنترل زودهنگام ریتم قلب؛ یافته جدید پژوهشگران