title
کد خبر: 28504
00
 کاهش پیشرفت ام اس با این ورزش ها

مطالعات جدید نشان داده که ورزش استقامتی باعث کاهش پیشرفت بیماری ام اس می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز و به نقل از Science daily، در گذشته به مبتلایان ام اس پیشنهاد می‌شد که ورزش نکنند. با این حال مطالعات جدید نشان داده که ورزش کردن باعث کاهش پیشرفت بیماری ام اس می‌شود و از خستگی مفرط در این بیماران جلوگیری می‌کند. ورزش‌های استقامتی بیشترین تاثیر را در حفاظت از سیستم عصبی بدن دارند و می‌توانند برای بیماران ام اس مفید باشند.

ورزش‌های استقامتی تاثیرات منفی بر مغز می‌گذارند که باعث می‌شود این ورزش‌ها تاثیرگذاری بیشتری برای بیماران خاص داشته باشند.

فعالیت‌ فیزیکی باعث افزایش کارایی در راه رفتن، افزایش قدرت عضلات و افزایش کارایی هوازی بیماران می‌شود.

بیماران باید حداقل دو جلسه در هفته‌ فعالیت استقامتی انجام دهند.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: افرادی که مبتلا به ام اس هستند شاهد کوچک شدن حجم مغز هستند. با انجام ورزش این روند کند می‌شود و حتی قسمت‌هایی از مغز شروع به رشد می‌کند.

هنوز مشخص نیست که تمامی بیماران مبتلا به ام اس می‌توانند از فواید ورزش کردن سود ببرند یا نه. به بیماران توصیه می‌شود که قبل از انجام هر گونه برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت کنند.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند