title
کد خبر: 271835
00
احتمال همه‌گیری گسترده تب دنگی در کل کشور

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: «به‌دلیل گسترش تبادلات اقتصادی و افزایش مسافرت به مناطق آلوده در خارج از مرزها، پشه آئدس به‌سرعت در اکثر مناطق کشور تکثیر شده و احتمال همه گیری‌های گسترده در ۳ تا ۵ سال آینده خواهد بود.»  

به گزارش بهداشت نیوز، قباد مرادی سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت ابتلا به تب دنگی اظهارداشت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۵۸ مورد بیمار تب دانگی گزارش شده است که ۱۹۵ مورد آن انتقال محلی بوده است. در حال حاضر در استان‌های شمالی و جنوبی کشور پشه آئدس استقرار یافته است.
 
وی افزود: همچنین در شهرستان چابهار در استان سیستان و بلوچستان و بندر لنگه در استان هرمزگان بیماری تب دنگی ناشی از گزش پشه را داریم ولی اکثر مناطق کشور مستعد تکثیر و استقرار پشه آئدس هستند.
 
وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی، بهسازی و پاکیزگی محیط زیست که نقش کلیدی در پیشگیری از استقرار پشه را دارد، در صورتی که هموطنان نسبت به پاکیزه نگه داشتن محیط زیست (خانه و اماکن خصوصی) خود اقدام نکنند و سازمان‌های ذینفع در مدیریت فاضلاب و زباله و تامین آب شرب سالم پایدار به طور موثر عمل نکنند، به نفع تکثیر پشه است.
 
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل گسترش تبادلات اقتصادی و افزایش مسافرت به مناطق آلوده در خارج از مرزها، این پشه به سرعت در اکثر مناطق کشور تکثیر شده و احتمال همه گیری‌های گسترده در ۳ تا ۵ سال آینده خواهد بود.

منبع: برنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر