title
کد خبر: 266968
00
عکسی از جانشین بیرانوند در اردوی تراکتور

حسین پورحمیدی امروز در اردوی تیم تراکتور حضور یافت.

به گزارش بهداشت نیوز، دقایقی پیش محمدرضا زنوزی بازیکنان تراکتور را در سالن مطبوعاتی کمپ این باشگاه جمع کرد و در این بین یک چهره بیشتر از همه خودنمایی می‌کرد: حسین پورحمیدی. این اولین حضور دروازه‌ان تراکتور در کمپ این تیم در فصل جاری بود که البته از دو روز پیش مشخص شد که او به تراکتور بازخواهد گشت.

 نکته جالب اینکه پورحمیدی پیش از این درخواست خود را برای جدایی اعلام کرده بود اما امروز با پیراهن تراکتور در جلسه با زنوزی حضور یافت تا فعلا به عنوان بازیکن تیم تراکتور معرفی شود.

البته احتمال دارد در روزهای آینده پورحمیدی از تیم تراکتور جدا شود اما فعلا این دروازه‌بان در بین بازیکنان تیم تبریزی حضور دارد تا شاید در صورت محرومیت علیرضا بیرانوند، تا پایان دوره محرومیتش در درون دروازه تراکتور قرار بگیرد.

2068415

 

منبع: ورزش سه


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • غارتگران توجه؛ چرا مغز شما در تله لذت‌های آنی گرفتار شده و چگونه با «دیتوکس دوپامین» تمرکز خود را بازپس بگیرید؟
  • ارتباط میان میکروبیوم روده و سلامت روان؛ آیا درمان افسردگی از طریق گوارش امکان‌پذیر است؟
  • دزدیِ آرام در جیب شما؛ چگونه اعتیاد به دوپامین دیجیتال، ساختار مغز و قدرت تمرکز را نابود می‌کند؟
  • مهم‌ترین ترندهای سلامت در سال ۲۰۲۶؛ خداحافظی با توصیه‌های زودگذر
  • قاتل نامرئی در خون شما؛ التهاب مزمن چیست و چگونه از درون بدن را فرسوده می‌کند؟
  • بهترین نوشیدنی‌های تابستان برای جبران کم‌آبی بدن+ طرز تهیه
  • اشتباهات رایج در استفاده از ضدآفتاب که محافظت از پوست را کم می‌کند
  • عوارض نوشیدن آب یخ؛ از اختلال در هضم غذا تا سردرد
  • قاتل خاموش بهره‌وری؛ چرا بی‌خوابی مدرن مغز شما را کوچک می‌کند؟ +راهنمای علمی بازسازی مغز
  • چرخه‌ی گرسنگی بی‌پایان؛ چرا با وجود خوردن، مدام احساس ضعف و گرسنگی می‌کنید؟
  • وقتی بدن تشنه است؛ استرسی که از یک نیاز ساده می‌آید