title
کد خبر: 26241
00
زنان، نارضایتی بیشتری از زندگی زناشویی دارند

یک مشاور خانواده گفت:‌ «آمارها نشان می‌دهند زن‌ها نارضایتی بیشتری را نسبت به مردان در زندگی زناشویی خود اعلام می‌کنند.»

به گزارش «بهداشت نیوز» نسرین ابراهیم‌زاده، مشاور خانواده  گفت: «متاسفانه بسیاری از افراد فکر می‌کنند خوشبختی در زندگی زناشویی یعنی اینکه هیچ وقت بین آنها تعارض و اختلافی ایجاد نشود. از این رو، در بسیاری از مواقع، خودشان یا دیگران را به خاطر وجود تعارضات سرزنش می‌کنند و در موارد زیادی هم مبتلا به معضل مقایسه کردن زندگی خود با دیگران می‌شوند.»

وی در ادامه افزود: «با قاطعیت تمام می‌توان گفت زندگی بدون اختلاف و تعارض یک رویای دست‌نیافتنی است. در هر رابطه‌ای که دو نفر آدم زنده وجود داشته باشند قطعا تعارض وجود خواهد داشت.»

وی همچنین یادآور شد: «براساس نتایج تحقیقات دکتر گاتمن یکی از بزرگان روان‌شناسی، تعارض بین زوجین خوشبخت کمتر از تعارض بین زوجین ناموفق نیست بلکه تفاوت بین این دو گروه در این است که زوجین موفق مهارت حل مسئله را بلد هستند و می‌توانند تعارضات خود را مدیریت کنند. بنابراین توانمندی در این مهارت می‌تواند یکی از دلایل خشنود بودن افراد باشد.» 

ابراهیم‌زاده درنهایت با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های بسیار مفید برای کمک به زوجین ناخشنود، ایجاد دایره حل اختلاف است، گفت: «به تمام افراد توصیه می‌شود به دنبال یادگیری مهارت حل مسئله باشند تا بتوانند تمام روابط به خصوص روابط خانوادگی خود را مدیریت کنند. این مهارت اکتسابی است و افراد با آموزش و تمرین می‌توانند آن را بیاموزند. یکی از این روش‌ها ایجاد دایره حل اختلاف است به این معنی که هر بار فقط یک مساله بازگو و موشکافی شود و زوجین در مورد آن به نتیجه برسند و بعد مساله بعدی را مطرح کنند چراکه عنوان چندین موضوع هم زمان با هم، نتیجه‌ای را در برنخواهد داشت.»

منبع: سلامانه


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!