title
کد خبر: 223351
00
این ماده معدنی سندروم پای بیقرار را درمان می کند

سندرم پای بیقرار بیماری است که خواب را مختل می‌کند و باعث کسالت و ناراحتی در افرادی می‌شود که علائم آن را تجربه می‌کنند. سندرم پای بیقرار بیماری است که خواب را مختل می‌کند و باعث کسالت و ناراحتی در افرادی می‌شود که علائم آن را تجربه می‌کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که مصرف منیزیم به منظور بهبود سندرم پای بیقرار ممکن است به تسکین بخشی از این عارضه کمک کند؛ زیرا در شل کردن عضلات و سلامت اعصاب موثر است.

منیزیم یک ماده معدنی است که در اسکلت بدن ذخیره می‌شود تا در فرآیندهایی مانند آزاد شدن انرژی از غذا، تنظیم فشار خون و عملکرد اعصاب و عضلات استفاده شود. منابع خوب منیزیم عبارتند از خشکبار، دانه‌ها و سبزیجات سبز و برگ‌دار.

کمبود منیزیم می‌تواند عامل انقباض و گرفتگی عضلات باشد که ممکن است برای افرادی که دچار سندرم پای بیقرار هستند، دردسرساز باشد. افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و مصرف کنندگان مواد الکلی که بر جذب مواد مغذی تاثیر می‌گذارد، در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. مکمل‌های منیزیم ممکن است به کنترل این شرایط کمک کند، اما برای بسیاری از افراد مصرف غذاهای غنی از منیزیم کافی است.

به گزارش لایوساینس، سندرم پای بیقرار شامل علائمی همچون احساس خارش و سوزش در پا و ساق پا می‌شود. این علائم با حرکت از بین می‌روند و به طور کلی هنگامی که فرد دوباره بی‌حرکت است، برمی‌گردد. افراد مبتلا به سندرم پای بیقرار ممکن است برای رهایی از این احساس پاهای خود را حرکت دهند، خارش دهند و ضربه بزنند.
منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟