title
کد خبر: 212088
00
علامت جدید ابتلا به امیکرون را بشناسید

موارد ابتلا به اومیکرون درحال کاهش است ولی همچنین نشانه ای است که با تشخیص آن میتوان از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، بسیاری از افرادی که به امیکرون دچار شده‌ اند خارش چشم داشتند. اگر در گوگل سرچ کنید، متوجه می‌ شوید که خارش و یا درد چشم می‌ تواند در بین افراد مبتلا به کرونا و امیکرون خیلی زیاد باشد.

افراد زیادی این وضعیت را تجربه کرده‌اند؛ همچنین ممکن است که در کنارش سوزش گلو را هم تجربه کنید. بسیاری از آنها در کنار خارش چشم و بینی، التهابات را هم تجربه کردند اما به هر حال نکته ای که اهمیت دارد، این است که خارش چشم می‌ تواند از علامت‌ های سویه امیکرون باشد. اگر در کنار خارش چشم علامت هایی مثل تب بالا، درد عضلانی و حالت تهوع دارید به پزشک مراجعه کنید، زیرا ممکن است مبتلا به امیکرون شده باشید.

خارش چشم

امیکرون احتمالاً بیشتر سیستم تنفسی فوقانی را درگیر کند، تا این که به سراغ دیگر قسمت‌ های بدن برود. امیکرون معمولاً احساسات ناراحت‌کننده ای مثل خارش چشم را بیشتر در خودش دارد و معمولاً التهابات در آن بیشتر اتفاق می‌ افتد.

البته خارش‌چشم تنها علامت نیست

درست است که خارش چشم را باید جدی بگیرید اما این تنها علامت امیکرون نیست. اگر علائمی شبیه به سرماخوردگی داشتید و در کنارش خارش‌چشم را احساس کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.‌علامت هایی مثل سرفه، خستگی، گرفتگی بینی و آبریزش بینی جزء آن ها محسوب می‌ شود.

بعد از بهبودی امیکرون، خارش چشم باید از بین برود. اگر متوجه شدید که در دوران ابتلا به امیکرون به خارش چشم دچار شده اید، بدانید که این درد پایدار نیست، زیرا بعد از بهبود آن دیگر خارشی وجود ندارد.

برای جلوگیری از خارش مداوم؛ باید مراقب باشید که چشمان تان را نمالید، زیرا وضعیت بدتر می شود.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند