title
کد خبر: 194327
00
 تاثیر معجزه‌آسای دگزامتازون در درمان کرونا

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: دگزامتازون در فاز التهابی در بیماران مبتلا به کرونا تاثیر معجزه‌آسایی داشته و جان افراد بسیاری را نجات داده است.

به گزارش بهداشت نیوز ،مسعود مردانی در خصوص اظهارات جدید مسئولین بهداشت کشوری و جهانی درباره اثر درمانی دگزامتازون و دیگر داروهای گروه کورتن در درمان کروناویروس‌ها، گفت: داروی دگزامتازون توانسته اثر معجزه‌آسایی در درمان بیماران کرونایی و در فاز التهابی بگذارد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، ضمن تاکید بر اینکه تاثیر دگزامتازون در فاز ویرال بیماری کرونا منفی و مصرف خودسرانه‌ آن خطرناک است، بیان کرد: در فاز ویرال یعنی اوایل بیماری، زمانی که ویروس در حال تکثیر شدن در بدن است تزریق دگزامتازون می‌تواند به تکثیر ویروس کرونا شدت بدهد.

وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین در این فاز هیچ پزشکی حق ندارد کورتن تحویز کند و اگر پزشکی اقدام به تحویز کورتن در فاز ویرال کند او را بازخواست می‌کنیم.

این متخصص بیماری‌هایی عفونی و گرمسیری ضمن بیان اینکه فاز التهابی به زمانی می‌گویند که ویروس کرونا بر بدن غالب شده و ریه‌ها را اشغال کرده است، گفت: اما در فاز التهابی دگزا توانست جان انسان‌های زیادی را نجات دهد و ما هم اکنون در بیمارستان‌ها این دارو را تجویز می‌کنیم.

مردانی اضافه کرد: دگزا باید زیر نظر پزشک تجویز شود و ممکن است خطرناک باشد، اما وقتی عفونت به ریه‌های بیمار می‌رسد و وضعیت او وخامت پیدا می‌کند دگزا نجات‌دهنده است.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن بیان اینکه افراد نباید به خاطر انعکاس فکت‌های علمی در نشربات دست به خوددرمانی بزنند، بیان کرد: تاثیر دگزا در دوره ویرال بیماری کرونا باعث تشدید تکثیر ویروس و مرگ بیمار می‌شود، نباید کسی خودسرانه این دارو را استفاده کند و تجویز و نظارت پزشک بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: مصرف خودسرانه این دارو شدیدا خطرناک است، همچنین عامل پوکی استخوان و در طولانی مدت عامل شکستگی‌هایی متعدد در استخوان می‌شود؛ ایجاد جوش و آکنه‌های پوستی و نامنظم کردن قند خون از دیگر عوارض داروهای کورتن است اگر به صورت خودسرانه یا برای خوددرمانی استفاده شود.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • جشن خروج آمریکا از عراق در میدان انقلاب تهران+ تصاویر
  • لوله کش اسرائیلی که هواپیمای فلای دبی را از سقوط نجات داد+ تصاویر
  • هشدار یک پزشک درباره کاهش سن سکته‌های قلبی؛ پیشگیری و خطرسنجی در اولویت قرار گیرد
  • هشدار یک متخصص عفونی: هرگونه خراش یا حیوان‌گزیدگی یک وضعیت اورژانسی است
  • یک اکتبر، روز جهانی قهوه؛ از مزرعه تا فنجون قهوه ای که هر روز کنارته/ اینفوگرافیک
  • کمک نگرفتن، همیشه حلش نمی کنه؛ راه حل درست چیست؟/ اینفوگرافیک
  • روز جهانی سالمندان؛ تقدیر از تجربه، مهربانی و ارزشمندترین سرمایه‌های زندگی/ اینفوگرافیک
  • شایع‌ترین اشتباهات تغذیه‌ای در دوران سالمندی و راهکارهای برطرف کردن آنها در شرایط اقتصادی
  • وقتی حجم اطلاعات از توان پردازش ذهن پیشی می‌گیرد، دانشجو باید چه کار کند؟
  • آخرین وضعیت بازار دارویی کشور و روند تامین آنها/ تقویت ذخایر راهبردی دارو همزمان با مدیریت کمبودهای جاری
  • ۲۱ بالگرد جدید با قابلیت عملیات در شب وارد ناوگان هلال‌احمر می شود