title
کد خبر: 161554
00
واکسن کرونای روسی در این کشور آزمایش می شود

یک مقام ارشد دولتی در مکزیک اعلام کرد که این کشور حداقل دو هزار دوز از واکسن بالقوه روسیه برای کروناویروس را دریافت خواهد کرد.

به گزارشبهداشت نیوز به نقل از رویترز، دولت مکزیک اعلام کرد که قصد دارد حداقل دو هزار دوز از واکسن روسیه موسوم به "Sputnik V" را میان جمعیت خود آزمایش کند.

 "مارسلو ابرارد"(Marcelo Ebrard) وزیر امور خارجه مکزیک گفت: حداقل دو هزار دوز از واکسن کرونای روسیه به مکزیک ارائه شده است تا آزمایش‌های آن در مکزیک آغاز شود. این خبر بسیار خوب است چرا که ما می‌توانیم مجداد برای خود زمان بخریم.

روز چهارشنبه دولت مکزیک به مسکو اعلام کرد که به عنوان بخشی از تلاش کشورهای آمریکای لاتین برای تامین منابع اولیه داروی موثر علیه پاندمی "کووید-۱۹"، تمایل دارد آزمایش مرحله سوم واکسن را انجام دهد.

آزمایش گسترده واکسن کرونای روسیه پس از دریافت تاییدیه داخلی روی بیش از 40 هزار نفر انجام می‌شود و هنگامی که از هفته آینده آغاز شود، توسط یک هیئت تحقیقاتی خارجی نظارت خواهد شد.

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهور مکزیک هرچه سریع تر، به دنبال یک واکسن موثر علیه کرونا در این کشور است.

دولت او موافقت کرده که به ساخت واکسنی که توسط شرکت "استرازنکا"( AstraZeneca) و دانشگاه آکسفورد ساخته شده، کمک کند تا تهیه این واکسن‌ها برای کشورهای آمریکای لاتین نیز میسر شود.

این کشور همچنین در حال آماده‌سازی برای انجام آزمایش مرحله آخر واکسن ساخت شرکت "جانسون و جانسون" و دو شرکت چینی است.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • ارگونومی سنتی بهتر است یا ارگونومی هوش مصنوعی؟ انقلاب فناوری برای سلامت انسان در محیط کار
  • سلامت عمومی در رسانه های اجتماعی نباید در معرض آسیب قرار گیرد/ وظیفه پزشکان در شرایط حاضر
  • کشف استعدادهای پنهان مبتلایان به اوتیسم/ مسیر جدید توانبخشی به این افراد
  • آمپول‌ها و داروهای لاغری را زیر نظر پزشک و با رژیم غذایی مناسب مصرف کنید
  • کسانی که بیماری تیروئید دارند آزمایش هایشان را تفسیر و داروهایشان را قطع نکنند
  • هسته زردآلو را نخورید!/ تلخی گیری به معنی بی خطر شدن هسته نیست!
  • صنعت دارویی ایران ظرفیت حضور پررنگ‌تر در بازارهای منطقه‌ای و جهانی را دارد
  • کاهش 30 همتی هزینه های مردم با راه اندازی صندوق بیماری های خاص/ تأمین منابع، شرط تداوم حمایت بیمه‌ای از بیماران است
  • پزشکی که از مرز درمان گذشت و به «نظام‌سازی در علم» رسید؛ ابوعلی سینا
  • تأثیر بازی علمی بر فعال شدن نیم کره راست مغز و ماندگاری بیشتر مطالب در حافظه
  • پزشکان آینده قربانی تصمیمات هوش مصنوعی می‌شوند؟