title
کد خبر: 145776
00
ماجرای عکس ظریف با ستاره های منچستر یونایتد + عکس

هوشنگ ظریف استاد تار که روزگذشته در ٨١ سالگی درگذشت ده سال قبل در لندن و در مقابل چشم ستاره های بزرگ فوتبال جهان هنرموسیقی ایرانی را به نمایش گذاشت.

به گزارش" ورزش سه"اکبر گلپایگانی خواننده مطرح موسیقی ایران در دوران جوانی فوتبال بازی می کرد. او بازیکن گوش چپ تیم های تهرانجوان، دارایی و سرباز بود:" اگر توپ به ما می رسید و عزیز اصلی هم کنار می کشید شاید گلی هم به ثمر می رساندم." اوبه خاطر همین ویژگی یک  فوتبالی تمام عیار است ،تیم های مورد علاقه اش رئال مادرید و منچستر یونایتد هستند. در سال 1389 (2010) او کنسرتی در لندن داشت که این موضوع باعث شد چند تا از ستاره های بزرگ آن زمان تیم منچستر یونایتد برای شنیدن موسیقی و صدای گلپا به کنسرت او بروند.
 
مرحوم هوشنگ ظریف هم در این کنسرت نوازنده تار بود و در نهایت هم منجر به یک عکس یاگاری فوق العاده در پایان کنسرت شد.
 
ماجرا گویا از این قرار بوده که یکی از شاگردان استاد گلپایگانی که با اعضای تیم منچستر یونایتد در ارتباط بوده ، از سوابق هنری و آثار او برای آن ها می گوید و بازیکنان منچستریونایتد نیز بعد از شنیدن چند قطعه از ترانه های گلپا تصمیم می گیرند که به کنسرت این خواننده ایرانی بروند.
 
 
حضور ستاره های منچستر یونایتد مثل پل اسکولز، ریو فردیناند و گری نویل در این کنسرت باعث شد تا توجه رسانه ها و هواداران پرشمار این بازیکنان و فوتبال در انگلستان به آن معطوف شود. در پایان کنسرت هم یک عکس یادگاری و خاطره انگیز با حضور مرحوم هوشنگ ظریف ، اکبرگلپایگانی در کنار پل اسکولز، ریو فردیناند و گری نویل گرفته شد تا یکی از خاطره انگیزترین فریم ها با حضور ستاره های موسیقی ایران و ستاره های فوتبال جهان ثبت شود.
هوشنگ ظریف نوازنده تار  بیش از ۵٠ سال در عرصه موسیقی فعالیت کرد و یکی از مهمترین نام ها در تاریخ موسیقی ایران به شمار می آید.
 
او شاگرد استادانی چون علی‌اکبرخان شهنازی، روح‌الله خالقی، موسی و جواد معروفی بود و همچنین شاگردان مطرحی چون  حسین علیزاده، داریوش طلایی، ارشد طهماسبی و حمید متبسم را به موسیقی ایران معرفی کرد.
 
هوشنگ ظریف روز گذشته به علت ایست قلبی درگذشت. روحش شاد.
 
ورزش سه

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • کبد چرب و 5 زیرگروه متفاوتی از آن که پژوهشگران به تازگی کشف کردند
  • چرا چربی پاها با رژیم و ورزش از بین نمی‌رود؟/ ۵ تفاوت مهم لیپیدما و چاقی که نمی دانستید
  • تور ضد پهپادی روی سر نتانیاهو+ عکس
  • طعنه رضایی به ادعای آمریکا درباره باز بودن تنگه هرمز: آیفون‌های کف تنگه‌هرمز گواهی می‌دهند! + تصاویر
  • واکنش تند بقایی به وزیر خارجه آمریکا؛ مشکل مذاکرات ایران، باورهای دینی نیست، بدعهدی آمریکاست+ تصویر
  • پژوهش جدید نشان داد: باکتری زخم معده با خطر سرطان روده هم ارتباط دارد!
  • روزانه چند قدم پیاده‌روی کنیم تصمیم گیری بهتر و تمرکز بیشتری خواهیم داشت؟
  • عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، با شکست راهبردی بزرگ‌تری روبه‌رو می‌شود+ تصویر
  • ویتامین C و DMSO برای درمان سرطان پوست؛ آیا این روش می‌تواند جایگزین جراحی شود؟
  • مدیریت مصرف شبکه‌های اجتماعی؛ ۸ راهکار ساده برای کاهش استرس، افزایش تمرکز و استفاده آگاهانه/ اینفوگرافیک
  • شناسایی خطر قلبی در بیماران دیابتی؛ پیچیده‌تر از برآورد یک شاخص ساده است!