title
کد خبر: 140920
00
جزئیات آتش‌سوزی انبار فرش در بازار تهران

آتش سوزی انبار فرش در بازار بزرگ تهران با حضور به موقع و تلاش آتش نشانان سه ایستگاه آتش نشانی مهار و کاملا خاموش شد.

به گزارش بهداشت نیوز: وقوع این آتش سوزی ساعت ۱۳:۳۹ دقیقه دیروز توسط شاهدان به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله آتش نشانان ایستگاه‌های ۷، ۴ و ۶۷ به همراه تانکر آب و خودروی حمل دستگاه‌های تنفسی را به طور هم زمان به بازار بزرگ تهران، بازار آل یاسین، کوچه نانوا گسیل کرد.

بنا به اظهار امیر هاتفی مدیر منطقه ۵ عملیات سازمان آتش نشانی تهران، هنگام رسیدن آتش نشانان دود فراوانی از زیر زمین یک ساختمان دو طبقه تجاری بیرون می‌زد که با گذشت زمان بر شدت آن نیز افزوده می‌شد.

وی افزود: محل حادثه یک ساختمان دو طبقه با یک زیرزمین بود که در بررسی اولیه معلوم شد که از زیر زمین به عنوان انبار فرش استفاده می‌شد و در هنگام وقوع این حادثه نیز ده‌ها تخته فرش دست باف و ماشینی دراین مکان وجود داشت.

هاتفی ادامه داد: آتش سوزی از یک اتاق حدوداً ۶ مترمربعی درگوشه ای از این انبار که تعدادی فرش هم در آنجا قرار داشت، شروع شد و شعله‌های آتش هر آن احتمال می‌رفت به داخل انبار اصلی که بیش از ۳۰۰ مترمربع وسعت آن بود، کشیده شود.

وی در مورد عملیات آتش نشانان برای خاموش کردن آتش اظهار داشت: آتش نشانان با توجه به وجود دود فراوان در زیر زمین با بستن دستگاه تنفسی به سرعت وارد محل حادثه شدند و با استفاده از تجهیزات خاموش کننده و لوله‌های آبدهی توانستند شعله‌های آتش را در همان محل شروع، خاموش کرده و از سرایت آتش به انبار اصلی و فرش‌های موجود در آن و همچنین طبقات فوقانی این ساختمان جلوگیری به عمل آوردند.

هاتفی اضافه کرد: با توجه به انتشار دود شدید در زیرزمین، عملیات نیروهای آتش نشانی برای مهار و خاموش کردن کامل این آتش سوزی یک ساعت به طول انجامید و در ادامه نیز آتش نشانان با استفاده از فن‌های قوی دود غلیظ ناشی از این آتش سوزی را به بیرون از ساختمان تخلیه کردند.

این مدیر عملیات آتش نشانی اضافه کرد: خوشبختانه در این حادثه به هیچکس صدمه جانی نرسید و فقط یک کارگر انبار دچار دودگرفتگی سطحی شد که در محل حادثه توسط عوامل اورژانس مورد مداوا قرار گرفت.

منبع: مهر


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!