title
کد خبر: 81198
00
تخصیص یارانه به بیمه سلامت و تولیدکنندگان دارو

برای جبران گرانی دارو در ماه‌های اخیر،پیشنهاد شده که از محل قیمت ارز به بیمه سلامت و تولیدکنندگان دارو یارانه داده شود.

به گزارش بهداشت نیوز: هفته گذشته جلسه‌ای میان وزارت بهداشت و رفاه برگزار شده و تبعات افزایش قیمت دارو در ماههای اخیر بررسی شده است.در این جلسه که وزیر بهداشت و سرپرست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی حضور داشتند راه حل‌هایی برای برون رفت از وضعیت گرانی دارو  پیشنهاد شد که یکی از پیشنهادات دادن یارانه از محل قیمت ارز به بیمه سلامت بوده است.
 
همچنین از دیگر راه‌حل‌های پیشنهاد شده، دادن یارانه به تولیدکنندگان دارو بوده است.البته به نظر می رسد در این جلسه راه حل اساسی اتخاذ نشده ولی آنچه مسلم است یارانه به تولیدکنندگان دارو و بیمه سلامت واگذار خواهد شد.
 
منبع: فارس

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.