title
کد خبر: 70828
00
ارائه خدمات بهداشتی سطح سه در علوم پزشکی ایران کلید خورد

عبادی فرد آذر گفت: از 2 ماه پیش ارائه خدمات سطح سه در یکی از شبکه‌های بهداشت علوم پزشکی ایران کلید خورده است.

به گزارش بهداشت نیوز: فربد عبادی‌فردآذر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: مجموعا 7 شبکه بهداشت با ده‌ها خانه بهداشت زیر نظر این دانشگاه فعالیت‌ می‌کنند که به طور کلی شبکه‌های رباط کریم، شهریار، قدس، ملارد، بهارستان، مرکز غرب تهران و همچنین شمال غرب تهران را پوشش می‌دهند.
 
وی با اشاره به بهره‌مندی 5 میلیون و 200 نفر از خدمات شبکه‌های بهداشت علوم پزشکی ایران ادامه داد: مشاور تغذیه‌، سلامت روان، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت محیط، سلامت مادران و نوزادان و همچنین بهداشت مراقبت‌های سالمندی در سطوح یک و دو اساسی‌ترین خدمات حوزه پیشگیری شبکه‌های بهداشت علوم پزشکی ایران را شامل می‌شود.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: اجرای سیستم ارجاع یکی از اساسی‌ترین نیازها در هر استانی است بنابراین همه اقدامات لازم برای پیاده‌سازی این سیستم در سطح سه در دانشگاه انجام شده است تا به واسطه آن بیماران نیازمند به خدمات تخصصی‌تر با پیگیری و هماهنگی‌های تمام و کمال شبکه بهداشت  به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پیشرفته‌تر ارجاع داده شوند، برنامه‌ای که از دو ماه پیش به شکلی عملی استارت خورد و هم اکنون شبکه بهداشت شهریار اولین محل ارائه خدمات سطح سه است و به زودی در سایر شبکه‌های بهداشتی این دانشگاه نیز به اجرا می‌رسد.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.