title
کد خبر: 70289
00
آب آلوده 13 نفر را در جنوب تهران مسموم کرد

آب آلوده موجب مسمومیت تعدادی از افراد شاغل در یک کارگاه صنعتی در منطقه باقرشهر تهران شد؛ اورژانس تعداد این افراد را 13تن اعلام کرده است.

به گزارش بهداشت نیوز: مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران درباره جزئیات مسمومیت این افراد گفت: حوالی ساعت 11 امروز این مسمومیت با آب آلوده به سامانه 115 اعلام و بلافاصله چند تیم درمانی اورژانس تهران به محل حادثه اعزام شدند.
محمد کرم درآبادی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ادامه داد: طبق گفته شاهدان، آب آلوده برای تهیه چای استفاده شده بود که پس از نوشیدن چای با آب آلوده این افراد مسموم شدند.
وی خاطرنشان کرد: در این حادثه 8 مرد و 5 خانم از سنین 17 تا 36 سال بر اثر مصرف چای تهیه شده از آب آلوده دچار مسمومیت شده اند.
به گفته مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران 11 نفر از این افراد توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان های لقمان و بهارلو منتقل و 2 نفر در محل درمان شدند.
درآبادی تصریح کرد: به گفته یکی از افراد مسموم شده، این حادثه بعد از تعویض دستگاه تصفیه آب اتفاق افتاده بود.
باقرشهر از توابع شهرستان ری در محدوده محور ارتباطی تهران- قم قرار دارد.
وجود آب های آلوده در مناطق جنوبی تهران بویژه زمین های محل کشت سبزیجات اطراف شهرری سال هاست که مطرح است.
 
منبع: ایرنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.