title
کد خبر: 43687
00
کارگاه آموزشی حفاظت در برابر پرتوها برگزار شد

کارگاه آموزشی حفاظت در برابر پرتوها در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد برگزار شد.

به گزارش بهداشت نیوز، معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد در این کارگاه گفت: شاغلین مراکز بهداشتی درمانی با انواع دستگاه های پزشکی فعالیت دارند، بنابراین در زمینه پرتو ها نیاز به گذراندن این کارگاه آموزشی دارند.
فخرالدین معصومی افزود: بنابراین این کارگاه با حضور جمعی از کارکنان مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، کارشناسان بهداشت محیط، ماماها، پرسنل رادیولوژی و سایر کارکنان مراکز بهداشتی-درمانی، کارگاه آموزشی حفاظت در برابر پرتوها، برگزار شد.
کارشناس مسئول بهداشت پرتوهای دانشگاه علوم پزشکی استان در این کارگاه آموزشی، گفت: زمانی که امواج الکترومغناطیسی در محیط اطراف بدن ما بیش از حد استاندارد وجود داشته، می تواند برای بدن مشکلات و تحریکات عصبی، سردرد، سرگیجه افزایش یا کاهش ضربان قلب، پرخاشگری، فشار خون، کابوس شبانه و استرس را ایجاد کند.
مهندس علی مکارمی در خصوص منابع تولید پرتوها و تشعشات، عنوان کرد: امواج رادیویی BTS و GSM  و امواج منتشره از موبایل، لامپهای کم مصرف، مایکروویو، دستگاه های پزشکی و دندانپزشکی، کابلهای برق فشار قوی، کامپیوتر، سشوار و دیگر وسایل برقی اداری و خانگی، منابع تولید انواع پرتوها هستند.
پرتوها اثرات مضر بیولوژیکی بر پوست دارند
وی با اشاره به اینکه پرتوها اثرات مضر بیولوژیکی بر پوست دارند، افزود: آفتاب سوختگی، تیره شدن رنگ پوست، چروک شدن پوست و پیری زودرس، ایجاد واکنش های حساسیت به نور، افزایش احتمال ابتلا به سرطان پوست و تضعیف سیستم ایمنی بدن، از مهمترین اثرات بیولوژیکی بر پوست انسان هستند.
مهندس مکارمی ادامه داد: پرتو ها، اثرات مضر بیولوژیکی نیز بر چشم دارند که از جمله این اثرات ایجاد ورم ملتحمه، ایجاد سوختگی شبکیه و ایجاد آب مروارید است.
کارشناس مسئول بهداشت پرتوهای دانشگاه علوم پزشکی استان، توصیه کرد: زمان حضور در میدان پرتو را به حداقل برسانید، فاصله تا محل چشمه پرتو را نیز به حداکثر رسانده، از حفاظ مناسب(با توجه به نوع پرتو) استفاده کنید، وقتی دستگاه‌ مارکروویو خالی است آن را روشن نکنید، افرادی که قلبشان با دستگاه تنظیم ضربان کار می‌کند نباید نزدیک مایکروویو شوند.
وی در ادامه یادآور شد: پس از هر بار استفاده از دستگاه ماکروویو کاملاً درون دستگاه، درب و درزگیرهای آن را تمیز کنید، اجازه ندهید بچه‌ها با دستگاه ماکروویو کار کنند، وقتی دستگاه ماکروویو در حال کار کردن است صورتتان و حتی موبایل را نزدیک به آن نگیرید.
به گزارش وب دا، کارگاه آموزشی حفاظت در برابر پرتوها با حضور جمعی از کارکنان مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، کارشناسان بهداشت محیط، ماماها، پرسنل رادیولوژی و سایر کارکنان مراکز بهداشتی- درمانی، کارگاه آموزشی حفاظت در برابر پرتوها در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، برگزار شد.
منبع:دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.