title
کد خبر: 37386
00
تومور ۱۲ سانتی از قلب نوزاد سه ماهه خارج شد + عکس

پزشک فوق تخصص قلب بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: تومور 12 سانتیمتری در یک عمل نادر از روی قلب کودک شیرخواره سه ماهه در این بیمارستان خارج شد.

دکتر چنگیز آزادی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در یک عمل جراحی نادر توموری به ابعاد 12 سانتی متر طول و چهار سانتی متر قطر از روی قلب شیرخواره سه ماهه در بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) زاهدان خارج شد.
 
وی افزود: این تومور که اندازه ای معادل چهار برابر قلب شیرخوار داشت قسمت های مختلف قلب، ریه چپ و سایر ارگان ها را درگیر کرده بود.
وی ادامه داد: بروز علائمی چون حساس بودن دردناک ناحیه شکم و تنگی نفس شدید در شیرخوار منجر به مراجعه والدین این نوزاد به بیمارستان شد.
 
وی گفت: بیمار یکبار پیش از انجام عمل جراحی و یکبار در حین عمل جراحی دچار ایست قلبی اما مجددا احیا شد و به زندگی بازگشت.
این جراح فوق تخصص قلب گفت: این تومور که سبب کاهش خون رسانی به مغز و دست راست بیمار شده بود پس از هشت ساعت عمل جراحی از قلب وی جدا شد.
 
چنگیزی خاطرنشان کرد: در این عمل موفقیت آمیز شریان های مغزی و دست راست این کودک پیوند زده شد.
وی تاکید کرد: این بیمار اینک کاملا هوشیار و در آستانه ترخیص است.

ایرنا

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.