title
کد خبر: 26407
00
تحریم محصولات پزشکی اسرائیلی

مدیر کل نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و داروبا تاکید بر تحریم کالاهای تولیدی رژیم صهیونیستی گفت: شرکت های وارد کننده برای جلوگیری از ورود حتی سهوی محصولات اسرائیلی باید نسبت به اطلاع رسانی تغییرات صورت پذیرفته درکمپانی های تولید کننده طرف قرارداداقدام نمایند

مدیر کل نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر تحریم کالاهای اسرائیلی اظهار داشت: اگر این سیاست  به درستی انجام شود و به تمام کشورهای حق طلب مسلمان و غیر مسلمان تسری یابد؛ منافع بسیاری برای فلسطینیان در برداشته  و متقابلا  خسارات‌ و آسیبهای زیادی به دشمن صهیونیستی وارد خواهد آورد.

دکتر محمود بیگلر با اشاره به قانون مصوب 29 شهریور ماه سال 71 مجلس شورای اسلامی که تحریم رژیم صهیونیسم را  ضروری بر می شمرد تصریح کرد : در همین راستا و برای تقویت نهضت فراگیر تحریم کالاهای اسرائیلی، به تمامی شرکت های وارد کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی اعلام کرده ایم که ضمن رعایت مفاد قانون مذکور، نسبت به اطلاع رسانی تغییرات صورت پذیرفته درکمپانی های تولید کننده طرف قرارداداقدام نمایند تا از ورود سهوی کالاهای اسرائیلی به کشور هم جلوگیری شود.

وی گفت: همچنین به همه مدیران و مسئول فنی شرکتهای وارد کننده تذکر داده ایم که تبعات ناشی از اقدامات مغایر با این دستوالعمل، متوجه مدیرعامل ومسئول فنی شرکت متخلف خواهد بود.

دکتر بیگلر در پایان ابراز امیدواری کرد: نتایج  چنین سیاستهایی در تزلزل اقتصاد رژیم صهیونیستی موثر واقع شده و موجبات تضعیف و اضمحلال دولت و رژیم غاصب صهیونیستی را فراهم سازد.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.