title
کد خبر: 223331
00
این ویروس ها با کمک باکتری روده، سیستم ایمنی را سرکوب می کنند!

مطالعات نشان می‌دهد برخی از ویروس‌ها با کمک نوعی از باکتری‌های روده در پیشرفت سرطان‌های این عضو و اندام‌های مرتبط نقش دارند.

به گزارش بهداشت نیوز، یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه شیکاگو نشان می‌دهد که برخی از باکتری‌های ترکیبی با سرکوب پاسخ ایمنی تطبیقی ​​ضد تومور حیوان، باعث ایجاد سرطان خون ناشی از ویروس لوسمی موش (MuLV) می‌شوند. هنگامی که ویروس و باکتری مشترک در موش‌ها وجود دارند، سه ژن که به عنوان تنظیم کننده‌های ایمنی منفی شناخته می‌شوند، بیشتر بیان یا تنظیم می‌شوند که به نوبه خود پاسخ ایمنی را کاهش می‌دهد که در غیر این صورت سلول‌های تومور را از بین می‌برد. دو تن از این سه تنظیم کننده ایمنی منفی نیز به عنوان شاخص‌های پیش آگهی ضعیف برای انسان‌های مبتلا به برخی از انواع سرطان شناخته شده‌اند. 

تاتیانا گولووکینا، دکترای میکروبیولوژی در شیکاگو و نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: این دو تنظیم کننده ایمنی منفی واقعا به خوبی مستند شده‌اند که عوامل پیش آگهی ضعیفی در برخی سرطان‌های انسانی هستند، اما هیچ کس دلیل آن را نمی‌دانست. با استفاده از مدل موش سرطان خون، متوجه شدیم که باکتری‌ها به تنظیم مثبت این تنظیم‌کننده‌های ایمنی منفی کمک می‌کنند و به تومور‌های در حال توسعه اجازه می‌دهند تا از شناسایی توسط سیستم ایمنی فرار کنند.

معمولا تصور می‌شود سرطان نتیجه جهش‌های خود به خودی است که باعث رشد و تکثیر سلول‌های خارج از کنترل و تشکیل تومور می‌شود. در سال ۱۹۱۰، یک پاتولوژیست به نام پیتون روس، نمونه‌ای از تومور سرطانی مرغ را برداشت و آن را به یک پرنده سالم تزریق کرد که به سرطان نیز مبتلا شد. کشف او در آن زمان رد شد، اما محققان بعدها دریافتند سرطان توسط یک رتروویروس منتقل می‌شود. این کشف باعث تحقیقات بیشتر و شناسایی رتروویروس‌های متعددی شد که باعث انواع سرطان می‌شوند.

برخی از رتروویروس‌های سرطان‌زا از میکروب‌های روده برای انتشار و تکثیر استفاده می‌کنند؛ به عنوان مثال در یک مطالعه در سال ۲۰۱۱، گولووکینا و تیم او دریافتند ویروسی که باعث ایجاد تومور‌های پستانی در موش‌ها می‌شود به باکتری‌های روده بستگی دارد و ویروس را قادر می‌سازد تا پاسخ‌های ایمنی را برای شناسایی و از بین بردن سلول‌های آلوده مسدود کند، بنابراین میکروب‌ها به تکثیر ویروس کمک می‌کنند و در نتیجه تومور‌ها ایجاد می‌شوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند