title
کد خبر: 196305
00
آخرین وضعیت کرونا در پایتخت

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: ظرفیت واکسیناسیون شهر تهران در حال حاضر ۱۳۰ هزار دز در روز است.

به گزارش بهداشت نیوز،  علیرضا زالی در مراسم افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در غرب تهران گفت: با افتتاح این مرکز کمک بزرگی در امر واکسیناسیون انجام خواهد شد.

زالی افزود: این صد و بیستمین مرکز تجمعی واکسیناسیون است که در شهر تهران افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: تا کنون در تهران ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار دز واکسن تزریق شده است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: ظرفیت واکسیناسیون شهر تهران در حال حاضر ۱۳۰ هزار دز در روز است.

زالی افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد روند ابتلا و فوتی‌ها نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است.

وی ادادمه داد: بر اساس این آمار، فوتی‌ها نسبت به هفته قبل ۷ درصد و مبتلایان در بخش آی سی یو ۳ درصد و بستری در بخش عادی ۲ درصد کاهش داشته است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.