title
کد خبر: 185729
00
خبر خوش: واکسیناسیون 80 ساله ها و بالاتر از آن از فردا در تهران آغاز می شود /احتمال تمدید محدودیت ها در هفته آینده

محسنی بندپی درباره شرایط کرونایی در تهران و بیمارستان‌ها و وضعیت تعطیلی ها توضیحاتی داد.

به گزارش بهداشت نیوز، انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه هنوز افزایش تمامی آمار‌ها در تهران را داریم و فوتی‌ها نسبت به هفته گذشته افزایش داشته است.

وی افزود: علی رغم اینکه دستورالعمل‌هایی برای بیماران سرپایی داشته ایم، اما بستری‌ها افزایش داشته است. تعداد ۲ هزار و ۴۲۰ تخت افزایش پیدا کرده، اما به شرایط پایدار در این بحث نرسیده ایم.

استاندار تهران گفت: ثبت اطلاعات در سامانه سیب در اوایل زیر ۱۰ درصد بود، ولی الان به ۷۰ درصد رسیده و اطلاعات در اختیار ما قرار گرفته است. هر چقدر در هزینه بیماران سرپایی هزینه شود بسیار کمتر از بستری‌هایی است که باید انجام شود و کمکی می شود تا دارو‌هایی که برای بیماران است تهیه شود.

وی اظهار کرد: همه مقدمات خط ۶۰۷۰ کار بسیار خوبی است که باید افتتاح شود. علی رغم تراکم جمعیت و وضعیتی که در استان تهران داریم ما جزء چهار استانی بودیم که بالای ۷۰ درصد دستورالعمل‌ها رعایت می‌شود و از پلیس و اصناف قدردانی میکنیم.

محسنی بندپی بیان کرد: تمامی رفت و آمد‌های مستقیم و غیر مستقیم منع تردد دارند و برای بازگشت فوتبالیست‌ها از هند هم باید برنامه لازم را اجرا کنیم و برایشان پروتکل‌هایی برنامه ریزی کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به قدمت بیمارستان‌ها در تهران، تمامی تمهیدات پایدار برای برق ۱۲۴ بیمارستان تهران باید صورت بگیرد، ۱۲۰ بیمارستان دارای ژنراتور هستند. تیمی تشکیل شد تا همه بیمارستان‌ها را ارزیابی کنند و همه بیمارستان‌ها به ژنراتور مجهز شوند، امسال حتما با کمبود انرژی مواجه ایم و باید چند مسیر برای تامین برق فراهم شود.

وی گفت: بحثی مطرح شد تا کمیته واکسیناسیون در تهران شکل بگیرد، از فردا واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال در تهران انجام می‌شود، ولی ما آماری از تعداد این افراد نداریم که باید لیست آن‌ها از ستاد هدفمندی یارانه‌ها گرفته شود و براساس اولویت بندی‌ها عمل واکسیناسیون انجام شود.

استاندار تهران درباره ادامه تعطیلی‌ها در تهران گفت: تمدید وضعیت موجود مورد درخواست ما است، تا وضعیت روند نزولی یابد باید ادامه داشته باشد. اگر اعلام کردیم وضعیت رعایت پروتکل‌ها به ۷۰ درصد رسیده به این دلیل است که دورکاری انجام شده، مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ تعطیل بوده اند. این اقدامات باعث شد تا به کاهش آمار‌ها امیدوار باشیم.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • آراستگی به سبک کپنهاگ؛ چرا ناخن‌های طبیعی دوباره مد شده‌اند؟
  • اباصالح؛ امامی که برای صلح می‌آید؛ دعای عهد چگونه ما را برای عبور از فتنه‌ها آماده می‌کند؟
  • سندروم خستگی مفرط؛ استراحت فقط خواب نیست/ هفت نوع استراحت و نشانه‌های کمبود هر یک
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • افراد متفکر و کنجکاو را از این 7 عبارتی که به زبان می آورند بشناسید
  • نحوه مصرف تخم شربتی برای رفع تشنگی و حفظ رطوبت بدن
  • اولین همسر عقدی ناصرالدین شاه در دوران جوانی+ تصویر
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟
  • هورمون اکسی توسین فقط برای عشق نیست؛ کارکردی بسیار فراتر دارد!
  • 24 ساعت قبل از ویزیت پزشک این کارها را انجام ندهید/۴ گام حیاتی که پیش از ویزیت باید بردارید
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر