دکتر محمد کمانگر متخصص و جراح مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز عنوان کرد : 29 اکتبر مصادف با 7 آبان ماه با هماهنگی سازمان جهانی بهداشت روز جهانی سکته مغزی نامگذاری شده است . سکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ در سراسر جهان است.
به گزارش بهداشت نیوز، وی خاطر نشان کرد سکته مغزی می تواند درجات متفاوتی از ناتوانی را بر جای گذارد. عواملی مانند چاقی، کم تحرکی، استرس ، چربی، دیابت و فشار خون از جمله عواملی است که احتمال بروز سکته مغزی را افزایش می دهد و می توان با سبک زندگی سالم ، تغذیه مناسب و ورزش از سکته مغزی جلوگیری کرد .
دکتر کمانگر تاکید کرد : چهار ساعت اول بروز سکته مغزی بسیار اهمیت دارد و اگر فرد سریعا به مراکز درمانی منتقل شود می توان از بسیاری از آسیب های پیشرفته تر جلوگیری کرد . ممکن است فرد بر حسب درگیری قسمت های مختلف مغز علائمی چون بی حسی، فلج یک طرفه بدن، تاری دید ، اختلال در تکلم و سرگیجه های عصبی را تجربه کند .
عضو هیات علمی دانشگاه بیان کرد دیده شده در افراد مبتلا به کرونا در خون شان لخته هایی ایجاد می شود و این لخته ها در ناحیه مغز ممکن است در افراد باعث سکته مغزی شود و بر سیستم عصبی نیز گاهی تاثیر خواهد داشت.


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.