title
کد خبر: 168397
00
 روز سیاه کرونایی در فسا با 2 فوتی و شناسایی 99 نفر بیمار مثبت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با فوت 2 بیمار فسایی علیرغم تلاش شبانه روزی کادر درمانی بخش ویژه کرونای بیمارستان، تعداد درگذشتگان بر اثر کرونا در شهرستان فسا به 38 نفر افزایش یافت .

 

به گزارش بهداشت نیوز؛ دکتر جلال کریمی افزود: تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا در شهرستان فسا تا اول آبانماه به 4309 نفر رسیده است که از این تعداد، تاکنون 4408 بیمار بهبودی قطعی یافتند .

وی تاکید کرد: بیخیالی و عدم ترس از ابتلا، عدم توجه به پروتکل های بهداشتی و کاهش حساسیت های برخی از مردم، روزهای بسیار سخت تری را در مبارزه با کرونا برای همشهریان و حوزه سلامت رقم خواهد زد.

معاون بهداشت دانشگاه اضافه کرد: مردم هر گونه علایم بیماری، تب و تنگی نفس و ... را جدی بگیرند و به پزشک یا کلینیک بیماریهای حاد تنفسی روبروی هلال احمر مراجعه کنند.

دکتر کریمی گفت: هم اکنون تعداد 1220 بیمار مثبت کرونا در قرنطینه خانگی و یا بستری می باشند و از مبتلایان در قرنطینه خانگی درخواست می کنیم با احترام به سایر همشهریان و پذیرش مسوولیت اجتماعی جهت قطع زنجیره انتقال ویروس تا 14 روز خود را در منزل قرنطینه کامل نمایند و به هیچ عنوان در سطح شهر تردد نکنند .

071-53310766 کلینیک تست کرونا فسا

071-53314200 پاسخ به سوالات کرونایی


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.