سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از بستری ۵۷۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر سلمانی گفت: از ابتدای شیوع کرونا در استان، ده هزار و ۶۹۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند که هزار و ۲۳۷ نفر از این تعداد در یک هفته گذشته شناسایی شده اند که یک رکورد محسوب می شود. وی با اشاره به روند صعودی افزایش مبتلایان در استان افزود: در حال حاضر ۵۲۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری که از این تعداد ۱۱۴ نفر به دلیل حاد بودن شرایط در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار گرفته اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: هم چنین ۵۵ بیمار مشکوک به کرونا در بخش اورژانس بیمارستان ها منتظر تعیین تکلیف هستند.
دکتر سلمانی خاطر نشان کرد: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به قرمز بودن کلیه شهرستان های استان تصریح کرد: همچنان در خانه ماندن بهترین راهکار برای قطع زنجیره انتقال بیماری کووید ۱۹ است و در صورت نیاز به حضور در سطح شهر، شهروندان استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را بیش از پیش رعایت کنند.


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.